@Wiltjer
- 1990
Als je ervan houdt om lekker de rust op te zoeken, dan ben je hier aan het goede adres. Acher de boerderij is ruimte genoeg. Daar heb je geen stroom, maar wel veel ruimte. Heerlijk wandelen over de zeedijk naar Delfzijl. Alle voorzieningen zijn al besproken.
De coördinaten kloppen niet. De camperplaats ligt achter het Stade de Kerkoff. Het is een hellend terrein en enigszins verwaarloosd.
Mooie, ruime camperplek. Prachtig gelegen in een open terrein. Het nieuwe toiletgebouw is nog niet klaar, maar het bestaande toiletgebouw is picobello. Alle plaatsen hebben nu verharde oprijstroken.
Wat een mooie camperplaats. Zeer ruime plaatsen. De geplaatste struiken moeten nog groeien, maar zullen in de toekomst de plaatsen keurig afscheiden. Een camper is normaal gesproken zelf voorzieningen. Alle benodigde voorzieningen zijn daarvoor aanwezig. Dit is een camperplaats zoals ze bedoeld zijn. Op 10 minuten rijden vindt de golfer de prachtige golfbaan De Peelse Golf. Ook een echte aanrader.
Wat een mooie camper " camping" .Alles is prima verzorgd en netjes. Veel ruimte om buiten te zitten Een voorbeeld voor veel camperplaatsen.
De camperplek ligt heerlijk rustig in het polderlandschap. Zeer ruim opgezet met voldoende ruimte tussen de campers. Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig. Heel prettig ontvangst. Van harte aanbevolen.
Nog steeds een camperplaats die ons deed besluiten weer te vertrekken. Rommelig en vol plassen water als het geregend heeft
Sitecode: 19749
Prima camperplaats met ruime plaatsen. Electriciteit voor 12 campers. Het onkruid groeit helaas harden dan dat er geschoffeld wordt. Jammer.
Prima camperplaats. Alle nodige voorzieningen zijn aanwezig. Ruime plaatsen en rustige omgeving.
Sitecode: 19576
Op weg naar Noord-Nederland wilden we Luik ontwijken en zijn we via Malmedy gereden. In Waimes, vlak voor Malmedy ontdekten we een camperplaats bij het restaurant la Faitafondue. Een echte aanrader. Heerlijk gegeten en lekker geslapen . De route is ons zo goed bevallen, dat we deze zeker vaker gaan nemen en het restaurant opnieuw gaan bezoeken.
Sitecode: 102062
Wij waren hier op 29 februari, maar hebben de camperplaats niet kunnen gevinden. De getoonde foto is niet van de Place du Marché. Ook bij navraag herkenden de bewoners de foto niet . Wij hebben overnacht op een pleintje aan de rand van het stadje
Rustige plek. De camperplaats is omzoomd door veel hoge struiken. Dus bijna geen uitzicht over de wijngaarden. Er is nu stroom voor de 8 plaatsen. Het roseetje was lekker.
We komen hier al jaren en iedere keer vinden we het een prima plaats. Als je even stroom nodig hebt, kun je naar de sloot rijden en aan de andere kant van die sloot je stroom aansluiten Een wat langere kabel heb je dan wel nodig. Vooral het feit niet in een rijtje te hoeven staan, vinden wij prima.
Camperplaats is weer open. Vandaag 18 februari is er ruimte genoeg.
Een aantal reviews bevatten vooral de zaken, die er niet zijn. Volgens mij heb je een camper aangeschaft, omdat je vooral zelfvoorzienend wilt zijn. Dat gegeven kun je hier prima toepassen. Verder heb je er rust en ruimte en een heel vriendelijke Nederlander.
De camperplaats ligt inderdaad op een geweldige plaats : prachtig uitzicht. Ook een geweldige plek is het restaurant Rif, 250 meter vanaf de camperplaats, midden in het dorp. Wij hebben daar heerlijk genoten van de mediteriaanse keuken. Een echte aanrader. Zeer gastvrij ontvangst.
Prachtig plekje. Kleinschalig ( 5 plaatsen ), die rond een grasveldje gesitueerd zijn. De outlet ligt ongeveer 1500 m verwijderd. De gastheer is uitermate vriendelijk en ontvangt zijn gasten persoonlijk en voorziet hen van veel informatie en geeft uitleg over de mogelijkheden. Een camperplek waar we graag terugkomen.
Wij waren hier op 24 februari. De camperplaats is nog steeds gesloten i.v.m herstelwerkzaamheden en dat kon nog wel 3 weken duren.
Grote camping. Wij waren er op 6 juli. Wij kregen een plek aangewezen 25 meter naast de drukke N 25. Slechts een heg scheidde ons van de weg. Gevolg: heel veel geluidsoverlast. De prijs, die we betaalden was 36 euro. Daarvoor zijn leukere plaatsen te vinden. Wij komen er niet weer.
Inderdaad iets alternatief, maar best aardig. Wij moesten na de toegangspoort links af de " nieuwe" weg volgen. Er is nu ook een aansluiting voor electriciteit voor elke plaats.( plus 5 euro )
Sitecode: 41926
Een beetje rommelig. Overstaan auto's en daardoor weinig ruimte. Prijs is nu 30 euro zonder electriciteit.
Toen wij op 29 juni 2022 de camping wilden bezoeken, was hij gesloten. Definitief?
Prima plek met een klein restaurant. Wij hebben een schitterende wandeling langs de kust gemaakt, die 200 meter vanaf de camperplek begint. .
Prima plek als je met de middagboot aankomt in Rosslare. De wijn in de pub is lekker, de camperplaats is ook prima voor een nacht.
Als je van rust houdt , is dit een aanrader. s' Morgens wakker worden met zacht kakelende kippen, wat wil je nog meer op een boerenerf. De voorzieningen zijn prima, net als het ontvangst.
Je staat op een zeer grote camperplaats op gras. Het terrein is iets aflopend, maar ik hoefde geen blokken te gebruiken. De faciliteiten zijn niet met de camper te bereiken. Je moet alles lopend regelen. Eigenaar is zeer behulpzaam
We hebben hier 3 februari. Ik had een probleem met de verwarming en hoopte ,dat firma Pen mij kon helpen. Helaas ...... .. ze hadden geen tijd. Zelfs niet even kijken. We hebben er wel overnacht. Ook hierbij ging het fout: om 20.00 uur viel de electriciteit uit, m.a w. geen verwarming en geen licht
Prachtige camperplek met zeer vriendelijke eigenaars. Uitstekende faciliteiten, netjes en super schoon.We kwamen laat aan. Ook dit was geen probleem. Ons bezoek was 6, 7 en 8 februari . Het is een gebied waar je prima kunt wandelen. Bert en Grietje.
Een prima camperplek voor mensen, die het leuk vinden veel ruimte om zich heen te hebben met uitzicht over de landerijen. Jammer dat er geen voorzieningen zijn. Leuke fietstochten.
B en G 1 mei 2021 Prima camperplek. Alle voorzieningen aanwezig en super schoon. Zeer vriendelijk eigenaars. Prachtige fietsroutes langs de Lek. Schoonhoven is een zeer bezienswaardig stadje met leuke terrassen.