@Wim-Lenie
- 2015
werkelijk? €38.- voor een slechte plek omdat we maar één nacht blijven! inderdaad veel lawaai en hard scheurende auto’s. Overslaan dus!
Een oké plek maar €20.50 is een beste prijs. Heerlijk gegeten bij Eetcafé ‘t centrum. Op loopafstand 👍🏻
Hele schone camping met prachtig sanitair. Lijkt wel een hotel. Geweldige grote plaatsen. Je wordt heel vriendelijk ontvangen en je mag zelf een plek kiezen. Omdat het vandaag zo heet was kwam de eigenaresse samen met haar twee kinderen ijsjes uitdelen. 👍🏻👍🏻👍🏻
blijft een prima plek zo midden in het centrum van Purmerend. €9.45 voor 24 uur. Stroom gaat met euro munten. Er staat links bij het gebouwtje een parkeerautomaat speciaal voor de camper plekken! Dus niet via een app betalen.
opnieuw een geweldige ervaring. vriendelijke eigenaar. alles is schoon en goed onderhouden. we komen graag terug.
Als ik 6 sterren mocht geven had ik dat zeker gedaan. Wat een heerlijke plek. Zelfs voor minder validen een goede douche. Hier kom ik zeker terug.
goede camping. sanitair is misschien wat ouder maar heel schoon. goede douche en heet water om mee af te wassen. prima WiFi! kortom …..: een prima stek!
wat een geweldige plek. enorm gastvrij ontvangen. werkelijk ALLES is schoon! Hier kom ik zeker terug!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wat een heerlijke plek op de berg. Mooi uitzicht. Fatima en Xavier zijn enorm vriendelijk en gastvrij. we hebben genoten en komen vast en zeker nog een keer terug.
Een heerlijke plek waar je ontzettend vriendelijk wordt ontvangen. We hadden een mooie vlakke plaats. De eigenaar heeft zelfs ‘s ochtends nog geholpen om de accu’s door te meten zodat we zonder problemen verder kunnen rijden. Een top plek! Een aanrader.