@Wim-en-Joke

8m
Fiat
Integraal
Bezit

De ingang is idd moeilijk te zien vanaf de weg en direct daarna ga je over helling naar beneden. De meeste stroompalen werkten niet, maar er werd ook gewerkt aan de vernieuwing hiervan Als het geregend heeft is het een drassige boel en niet echt geschikt voor zwaardere campers. Water alleen beschikbaar bij de ingang,vergeet je water te tanken, dan moet je echt een stukje lopen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima CP, mooie staanplaastsen met weidezicht, met douches, toiletten, wasmachine en droger. De elektriciteit, 10 Amp, is incl in de prijs van € 19,--. Voldoende mooie fietsmogelijkheden naar o.a. Naarden. Ook met het OV, met halte 100m van de CP, zijn er veel mogelijkheden.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima camperplaats met grote plaatsen. Alles is verder al gezegd in de vorige review, maar toch hebben wij een opmerking over de douche. water is prima, echter is er maar 1 haak waar je kleding en handdoek moet ophangen. De haak is niet aan de deur en er is geen schatje met als gevolg dat als je een beetje te enthousiast douchedeur alles nat wordt. Verder geen zitje om evtl. je voeten droog te maken. Ik heb de camping hierover al geattendeerd.

Mooie grote plaatsen op CP van CCP met blauwe pas bereikbaar. Prima fiets mogelijkheden via Voie Verte. Helaas niet veel inkoop mogelijkheden, wel in St. Trivier, via het fietspad makkelijk te bereiken. Er zijn speciale verharde plaatsen voor campers. Rest op gras, wat bij regen een beetje modderig kan worden.

Prima CP van CCP met blauwe pas bereikbaar. Mooie verharde plaatsen, sommige wat schuin en op sommige plaatsen geen satelliet ontvangst. Douches wat gedateerd maar wel warm water. Auberive is een klein dorp met kleine supermarkt, waar beperkte artikelen, waaronder brood, verkrijgbaar is. De gratis wasmachine werkte helaas niet goed, de centrifuge werkte niet, dus was het wasgoed nog nat toen het eruit kwam. Rustige CP.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima camping. We hebben hier vanaf 15/3 tot 3/4 met veel plezier gestaan. Water, elektriciteit en afvoer op de plaats. Grote plekken. Er staan veel Engelsen. Yoga, Aguagym, Spaanse les etc. wordt regelmatig gegeven. We komen zeker nog een keer terug.

Sitecode: 20141

Mooie CP, met ruime plaatsen. Water, elektriciteit aansluiting en waterafvoer op de plaats. Douches op de camping aan de overkant van de weg, munten te koop bij de receptie. Deze weg is nogal druk en geeft veel lawaai. Goede plek voor wandelaars en mountainbikers, maar niet voor toerfietsen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima plek, vlak bij de A 75, jammer genoeg werkte de WiFi niet goed. 's Avonds waren bijna alle plaatsen bezet. Geen last van de weg gehad.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een goede plaats voor overnachting naar of vanuit het zuiden. Het was nu droog, maar je kon zien dat bij regen het 1 modderpoel wordt, daarom had men op de plaatsen, pallets gelegd om ivm regen over de plassen te leggen en droge voeten te houden. Er staan veel bomen dus niet overal satelliet ontvangst.

Een prima plek voor een paar nachtjes. Betalen via de automaat, heel eenvoudig. Op het terrein staan ook enkele opslagboxen. Bijzonder aardige beheerder. We hadden geen gas meer en in Palamos wa.ar we stonden, was de propaan uitverkocht. Aangezien het op 8 december een vrije dag was, heeft de beheerder van deze plek voor een fles propaan verzorgd. Normaal verkoopt men geen gasflessen. Een plek om nog eens terug te komen.

op 12.9.2022 kwamen wij aan. De slagbomen staan omhoog en 1 van bouwhekken is weggeschoven. Er staan ook div campers. We besluiten er ook te gaan staan. Deze CP wordt verbouwd en in de toekomst zijn alle plaatsen betalend. De verbouwing zou op 1.8.22 klaar zijn maar helaas. Het water is afgesloten, maar diverse zuilen met elektriciteit werken. We zijn 2 dgn geweest en op de laatste dag stonden er wel 35 campers. Op de fiets naar Bergerac.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

wij hebben hier gestaan van 23 tot 27 maart. Rustige plaats, direct aan de "via Verte". een prachtig fietspad op een oude treinbaan. Helaas is het elektriciteit net niet optimaal, ee stond nog een andere camper, maar de ijskast ging weer van 220 V naar gas en v.v. Bij meting bleek dat er maar 200 V uit het stopcontact. hoe zal het zijn als er meercampers staan.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wij vonden het hier niet een plaats waar je vrolijk van wordt. Allereerst moet je over een spoor overgang rijden die niet echt geleidelijk omhoog gaat en wij daardoor werd de onderkant v d camper geraakt, waar we niet zo blij van werden. Dan vonden wij de plaatsen een beetje modderig na een regenbui, omdat de ondergrond alleen uit zand bestaat. Fijne steentjes zou dit kunnen verhelpen. Geen WiFi op de camperplaatsen. Wij zijn na 1 dag weggegaan.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

in de review was er vermeld, dat de camping ook geschikt is voor grotere campers. Wij hebben geprobeerd met onze camper van 7,80m op een plaats te parkeren, dit zou schuin moeten, maar na diverse malen steken, omdraaien etc. hebben we het opgegeven, want ook staan er bomen op de plek en moet je oppassen dat je niet tegen de bomen komt en ook binnen de plek blijft. Bovendien was het aardig modderig na een paar fikse regenbuien. wij zijn weggegaan.

Sitecode: 92019

Een prima CP zoals een CP moet zijn. Perfecte WiFi, schone en grote douche / toiletruimtes, geschikt voor rolstoel. er staat zelfs een rolstoel in 1 van de ruimtes.

ACSI kaart wordt niet geaccepteerd. Prijs per nacht € 25,-- voor camper, 2 pers stroom en tax. Een beetje hoog voor deze camping.

mooie camping met uitzicht over het Geuldal. schone toiletten en douches (met muntje) maar wel een beetje gedateerd. toegangsweg een beetje smal. fietsen en scooters zijn te huur. Het was erg rustig toen wij er waren.

We hebben hier 3 nachten met veel plezier gestaan. mooie camping, op gras, prima douches, toiletten en mogelijkheid om af te wassen en te wassen. We werden héél hartelijk ontvangen door Wies en Wim en de kinderen en met dank voor de heerlijke verse eitjes.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

er zijn hier 2 plaatsen aan de haven. De eerste is bij de toren waar ook betaald moet worden, daar is vrij uitzicht over het strand en de zee en over de jachthaven. Alles met stroom 16 Amp, water en toilet- en vuil water afvoer en plaatsen aan het einde van de jachthaven, waar je idd gedeeltelijk tussen 2 muren staan. Sleutel voor toiletten en douches bij de receptie tegen borg te verkrijgen.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

wij zijn hier geweest toen nog niet alles klaar was, o.a. het sanitairgebouw en receptie waren nog in aanbouw. Hoofdwegen zijn geasfalteerd, plaatsen met fijn grint. Water, grijswater afvoer en elektriciteit (6 en 10 A) op elke plaats.

in nov. 2018 hier geweest maar plaats is nu met ketting en slot afgesloten. Jammer want Het is best den aardige tussenstop op weg naar het zuiden.

Sitecode: 22098

Wij hebben op de camping gestaan want de CP was vol. Camping oogt wat rommelig maar plaatsen zijn wel ruim. ACSI kaart is in laagseizoen geldig ( zie ook ACSI boek). Op de CP kan je tegen betaling gebruik maken van de douche. Geluid van de weg en treinen, maar oordoppen doen wonderen. coördinaten klopten niet wij kwamen a.d. verkeerde kant vd weg bij de brandweer. N 50.054689/O 007.771907.

Prima ovednachtingsplek. Grijs water, wc lozen en vers water aan de overkant van de weg, dus makkelijker om dat eerst te doen. Onvoorstelbaar, maar het was op 2.10. al om 15 uur helemaal vol. Vroeg komen is het beste.

Mooie CP met schoon en net sanitair. Ruime plaatsen. Ligweide met ligstoelen en parasols. Prima plaats om van hieruit Verona te bezoeken met de trein. Station op 8 min loopafstand en met de trein 1 halte naar Verona. Kaartjes uit automaat op het station. Vergeet niet de kaartjes af te stempelen.

We staan hier op 21.9.18 en de ACSI CARD WORDT NIET GEACCEPTEERD. Wel een prachtige terrassen camping.

Sitecode: 19766

Idd prima camping met mooi sanitair, maar de dame van de receptie beklaagde zich. Wij kwamen.om 13.30 uur aan voor een gesloten slagboom en receptie. LET DUS OP GESLOTEN TUSSEN 12.00 EN 14.00 UUR. Al snel stonden er 3 campers. Gelukkig kwam de dame v.d. receptie om 13.00 aan en liet ons met veel zuchten binnen en beklaagde zich dat ze zo nooit lunchpauze had. BETALING ALLEEN CASH, geen bankkaarten

De CP is weer open.

mooie camping met prima sanitair, alleen pas op met de coördinaten, die zijn van de plaats van de receptie staat en die is een stuk verder op de camping. Hierdoor werden we op een weg langs de camping naar rechts gestuurd de heg in, want daarachter ligt de receptie. Hoofdingang is terug, rechtsaf en dan via een smal weggetje de camping op.

Sitecode: 12047

deze CP ligt bij de universiteit. Betalen met bankkaart (geen creditcard) en munten en wel het exacte bedrag, dus €3,30 en als u niet het juiste bedrag heeft in munten, niet 3,50 of zo want dan werkt de automaat niet. LET OP!!!!! HET MIDDEN VAK IS BESTEMD VOOR BUSSEN VAN 1 SEPT TOT EIND JUNI VAN MAANDAG TOT VRIJDAG. Zie parkeerverbod borden die verscholen staan.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij zijn het niet helemaal eens met de vorige schrijver. Alles is er al is het maar 1 douche/toilet. Van te voren bellen of er plaats is, dan kom je niet voor het feit te staan dat alles vol is. Helaas moest de CP op 15.3.18 voor 1 maand dicht ivm vergunning. Er moeten meer toiletten / douches gebouwd worden. Dit alles door de sterke lobby van de campings in de omgeving en dat na 4 jaar.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

vandaag 13.3.18 kregen wij de melding dat de cp voor 1 mnd dicht gaat omdat men aanpassingen van toilet en douche moet verrichten ivm vergunningen. Er was al eerder verandering gedaan en daarna was de vergunning verleend maar later is deze toch weer ingetrokken.De campings in de buurt schijnen hier een hele grote invloed te hebben. Jammer want er zijn al niet genoeg camperplaatsen aanrader: eerst bellen voordat u naar deze cp gaat. 1 van de vorige schrijvers meldt dat de cp niet aangegeven staat, maar overal staan borden langs de weg. Prima cp.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Mooie cp. Afbakening middels lage bloembakken die je soms niet ziet als je weg rijdt, dus oppassen. Douches 's morgens niet altijd warm. Elektriciteit soms maar 190 / 195 Volt met als gevolg dat de automatische ijskast wisselt van elektrisch naar gas en omgekeerd. Niet goed voor de ijskast. Dit zou men veranderen. 10 Amp. Lidl, Aldi en Mercadona op loop afstand. Fietsen mogelijkheden volop.

Sitecode: 20764

hier 20 dagen gestaan in december 2017. Mooie camping ruime plaatse maar op veel plaatsen veel schaduw, mooi voor de zomer, slecht in de winter als je in de zon wilt zitten. Veel lang staanders, waarvan er rond de kerst velen naar huis om daar de feestdagen door te brengen.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

hier gestaan van half dec. 2017 tot half febr. 2018. Korting indien je langer dan 7 dagen of 30 dagen verblijft. Mooi aangelegde CP met elektr., water en afvoer op de plaats, maar toch een paar min puntjes. De geasfalteerde paden zijn te smal en zeker bij de hoeken. Voor campers boven 9m een afrader. Douches aan de smalle kant, onhandig met een regendouche en kleding droog houden moeilijk.

Wij waren hier van 16 juli tot 18 juli 2017 en vonden het een prima plaats, vlak bij de rivier Burkley. Stadje niet ver van de campground met grote supermarkt en diverse kleine winkeltjes en restaurantjes. Mooie ruime plaatsen.

Wij wilden even wat recht zetten betr. het matje voor de deur. Je mag best een mat neerleggen, maar niet op gras, wel op het gravel, dit ivm het beschadigen van het gras. Verder ziet het sanitair er wat gedateerd uit maar wel schoon. Campers alleen op plaatsen met harde ondrergrond niet op gras. Wij vinden het eigenlijk 7,5 sterren waard. Het centrum van Jena is 2 km van de camping.

Dit is echt een schitterende CP. Prachtige douches en toiletten. Héél vriendelijke beheerders die veel tekst en uitleg geven over de omgeving, je krijgt beschrijvingen over fiets- en wandelroutes en andere touristische gegevens over de omgeving. Let op! Als je met de elektr. fiets gaat, zorg dan dat de accu's vol zijn, want als je naar de Elberadweg wil, moet je een paar 'heuveltjes' nemen.

Mooie en zeer verzorgde CP. Gratis water en WiFi. Afgebakende plaatsen. Elektriciteit via munten automaat die ook kleine muntstukken accepteert. Niet ver van de Göltzschtalbrücke in Netzschkau,de grootste bakstenen bogen brug van de wereld. Er werden 26 milj. stenen gebruikt. gebouwd tussen 1846 en 1851. Zeker een bezoek waard.

Wij hebben hier in juli 2017 gestaan. Een jonge, enthousiaste beheerster vertelt je alles over de geschiedenis van de ranch, o.a. wanneer en hoe de blokhut gebouwd werd. etc. Goede plek om te overnachten.

Wij hebben hier gestaan van 25 / 27 mei 2017, nadat wij een camper opgehaald hadden bij Cruise Canada (slechts 8 km. hier vandaan). Ideaal voor de start van een reis door Canada. Ook de laatste dagen van onze reis hebben we hier gestaan om wat te relaxen en de camper weer schoon te maken. Er zijn plaatsen met full hook-up of alleen elektriciteit en water.

Mooie campground midden in het nationale park Jasper. In het hoog seizoen moet je zeker reserveren.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Zijn hier 27.2. geweest maar er stond niemand en vonden het een beetje mistroostig. Aangezien er op een bord aangegeven staat dat de camping € 10 pn is zijn we daar naar toe gereden. De beheerder beweerde echter dat dit niet van toepassing was voor zijn camping en moesten € 18,80 pn betalen.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Wij zijn hier geweest op 27 en 28.2. Waren naar deze camping gereden omdat wij de camperplaats 300 m verder niet echt geschikt vonden en er daar vermeld stond, dat de camping plaats bood voor € 10,--. Wij moesten echter € 18,70 pn betalen en toen we de beheerder hiermee confronteerde zei hij dat dit niet voor deze camping was. later nog naar de CP terug geweest en bleek dat we toch gelijk hadden.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

wij zijn hier van 16 tot 20.2.17 geweest en hebben hier met plezier gestaan voor €12 per dag incl. elektriciteit - 10 Amp, WiFi en mooi verbouwde douches en toilletten. Afwasplaatsen met warm water. Op de fiets naar het strand. Mercadona niet ver weg.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Inderdaad heel vriendelijk personeel, maar omdat het ook hier geregend heeft is het terrein wat modderig en moet je goed opletten waar je rijdt of gaat staan. Toilet en douche in 1 ruimte.

Wij zijn hier eind sept.16 geweest en voor Sfw 45,--/ca. € 32,-- p.n. Een goede plaats in de omgeving van Genève, mooi gelegen aan het meer, met voldoende stroom aansl. (16 A) en goed sanitair. Gratis kaart voor het o.v. dus kan je met de bus Genève e.o. verkennen. Langs het meer is het heel goed wandelen en fietsen. Ondanks de prijs (maar waar is het goedkoop in Zwitserland) een goede plek.

Voor de goede orde wij hebben op de camping gestaan. De parkeerplasts voor de camping vonden wij zeker geen optie. Er hing dan ook wel een prijskaartje aan. wij zijn hier in september 2016 geweest. Goede camping, wat gedateerd sanitair. Gratis kaart voor het openbaar vervoer in de regio. Fietspad langs het meer.

Het was nog behoorlijk druk op 21 september 2016. inderdaad wat rommelig en door de koeien veel vliegen. Het terrein is wat hobbelig en als het geregend heeft kan je met je camper wegzakken. Voldoende sanitair, maar wat gedateerd.

Mooie camperplaats voor € 7,50 + € 1,-- stroom (16 Amp). Goede plek om vanuit hier met de "Sauschwaenzle Bahn" een stoom locomotief, een tocht te maken. Water € 1.-- .

Goede camping als uitvalsbasis om een treinreis te maken met de Bernina- of dd Glacier express. Met ACSI kaart is de prijs ok. Mooi verwarmd sanitair.

Prachtige camping. Met ACSI korting prima prijs. Sanitair verwarmd met aparte ruimtes waarin toilet, douche en wastafel met aparte afdeling om te koken en af te wassen. Met de fiets naar Konstanz via fietspad goed te doen.

Wij hebben hier op13.9.16 overnacht. prima camping. Schoon sanitair. Rustige omgeving. Uiterst vriendelijke eigenaar. Zeer kindervriendelijk, want er is veel speelgoed ter beschikking. Waarom geeft Nel 53 zo weinig punten sls ze alles mooi en goed vindt??

Prima camping, maar alleen een beetje ver van Schwerin.

Een mooie schone plaats met douche / toilet, broodjes en internet gratis. Bushalte voor de deur. Altstadt van Stralsund 5 km. Real supermarkt en Aldi 500 meter. De prijs is € 15,-- incl broodjes, internet en douche/toilet.

zeer mooie en rustige locatie met mooi uitzicht. Prijs nu € 5 per nacht incl. electriciteit en water. Toilet en douche aanwezig, maar die zijn nogal basic.

De foto is van de camping zelf en daar hangt een ander prijskaartje aan. In het hoogseizoen ca. € 35,-- all in. Er kunnen 2 campers voor de slagboom staan en gebruik maken van het sanitair. Prijs hiervoor is inderdaad € 15 per nacht. Het is een kleine familie camping met uitstekend sanitair.