@Wim-en-marijn
- 2009
- Carthago Compact line
- 2015
- Integraal
Een erg drukke parkeerplaats zonder voorzieningen Het is een parkeerterrein waar je via een app moet betalen Dat staat nergens aangegeven alleen een kleine zuil bij de ingang naar het strand Wij dachten dat het gratis was maar kregen de volgende dag een bekeuring van 660 kr(54 euro) Je bent met de fiets wel snel in het centrum Parkeerplaatsen zijn klein en je moet een plek zoeken waar je kunt oversteken Totaal geen aanrader wim en Marijn
we hebben er twee nachten gestaan Het was heel rustig en de eigenaar was zeer behulpzaam en heeft zelfs geholpen met een reparatie aan mijn camper We kregen via een appje alle informatie over de camping Geweldig Sanitair was goed en schoon Geweldig deze camping
deze camperplaats is erg mooi opgeknapt Mooie plaatsen en zeer behulpzame eigenaren de prijs is nu vast 25 euro en stroom via zuil 1 euro voor 1 kw verder alles gratis prima plaats en van de treinen heb je niet veel last boulevard is 900 m en mooi om op te lopen of fietsen
Een fantastische camperplaats voor een gering bedrag Zeer goede sanitair mooie ruime plaatsen met gras en een prachtige omgeving We komen terug Wim
prachtige camping met nieuw sanitair en lekker eten in de Stube We betaalden echter 80 euro voor 2 nachten inclusief stroom wim
de prijs is inmiddels verhoogd naar 15 euro en stroom en water naar 1 euro Verder prima lokatie Toen wij er waren ging een boer de gazon om ons heen gieren groet Wim

Zeer goede camperplaats met aardige goed Engels sprekende eigenaren Je kunt er gebruik maken van toilet en douche De rondleiding en proeverij is erg interessant. Alleen jammer dat de wijn aan de dure kant is maar wel lekker We hebben hier een paar mooie dagen gehad marijn en wim
Heel mooi sanitair en mooi uitzicht op het water. Wij stonden hier voor 18 euro incl stroom
Mooie plek 3 dagen gestaan met 4x diner met drank en alle dagen ‘s morgens en ‘savonds koffie voor totaal 70 euro Eigenaar doet erg zijn best om het iedereen naar de zin te maken Hij had zelfs voor mooi weer gezorgd Een aanrader als je in de buurt bent of op doorreis
Mooie camping met leuke en vlotte eigenaresse . Weg ernaar toe inderdaad steil maar goed te doen Mooi en schoon sanitair voor Griekse begrippen Als de eigenaresse details regelt betaalde slechts 5 euro Zwembad was al gevuld en goed om in te zwemmen Eten was niet erg veel maar wel prijzig Wim en Marijn
Slechte camping Snap niet waarom hij op de route staat Slecht sanitair en WiFi Weg ernaar toe is nog steeds niets aan gedaan en veroorzaakte schade aan mijn camper Zwembad was niet gevuld en restaurant ook niet open Wim en Marijn
Mooie rustige camperplaats aan de haven Dorp zelf was nog niet veel te doen In gebouw op oude camping nog een toilet en water te krijgen Mooi strand en prachtig uitzicht Wim en Marijn
Goede camperstop met een toilet en douche . Er aardige mensen Kleinzoon heeft meerdere trips met ons gemaakt in de omgeving . Kanaal is ook zeker de moeite waard Dichtbij opgravingen . Hebben streekproducten te koop oa lekkere wijn We zijn er 2 nachten geweest en er waren vele Nederlanders met ons en heel gezellig Wim en Marijn
Op zich mooie camping wat verouderd en veel vaste plaatsen ze waren wel open op 27 april wim en marijn
Mooie plek Waren er op eerste Paasdag Vroegen er om traditioneel eten Dat was een leuke verrassing wat we kregen en later ook de rekening Zij spreekt Duits en hij Engels. Voorzieningen stellen niet veel voor Er is een toilet en water maar dat idool alles Rit over het eiland Evia is erg mooi Terugweg een kustweg genomen voor de afwisseling Ook erg mooie natuur Wim en Marijn
Een prima plaats t.o.v de camping en camperplaats ernaast Je staat afgeschermd en zowel een heren als dames toilet en douche De plaatsen zijn wat kort Moeilijke plek voor grote campers. We stonden alleen en campinggedrag ook geen probleem
Wim en marijn 22 september 2016. Mooie rustige camping . Voor Tsjechische begrippen goed sanitair wel met muntje maar die krijg je bij het boeken . Met mooi weer ideaal om een rustdag te houden . We betaalden 440 kronen per nacht
Wim en marijn 20 september 2016. Ze waren al dicht maar hebben ons er toch ingelaten en stroom gegeven Enthousiaste nieuwe Nederlandse eigenaren die veel van plan De camping lijkt mooi
Wim en Marijn 19 sept 2016. Prima camperplaats Snel met lijn 17 in oude centrum Kaartjes verkrijgbaar bij receptie Verder goede adviezen voor bezoek aan Praag Laag seizoen vanaf 20 september
Sitecode: 12074
Wim en Marijn 13 sept 2016. Goede camping verouderd sanitair maar verder rustig Geen loosplek voor vuilwater Stad goed bereikbaar met de fiets.