@WimBianca
- 2022
We wilden hier een paar dagen staan vanwege de voorspelde regen, maar zijn uiteindelijk 14 dagen gebleven. Super vriendelijke mensen die je het 100 % naar de zin willen maken. Schoon sanitair en 7 km op de fiets van Murcia. Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker terug.
Een rustig gelegen camping. We werden vriendelijk ontvangen met een kopje thee, hebben hier een nacht doorgebracht en heerlijk geslapen. Schone douches met warm water en toiletten aanwezig. Wij betaalden 100 Mad met elektriciteit.
Een prachtige plek en de camping heeft alles wat je nodig hebt. Hier heerlijk een paar dagen vertoefd. Je kan ook redelijk goed fietsen. Wij hebben er geen gebruik van gemaakt, maar je kan hier ook ontbijten, lunchen en 's-avonds eten. Het leuke dorpje Merzouga ligt op zo'n 2 km afstand.
We hebben hier onlangs 2 weken gestaan en erg genoten van de plek, de omgeving, elke dag inderdaad het heerlijke verse eitje en de gepassioneerde eigenaren, zowel voor de camperplaats als hun bedrijf. Groeten Wim en Bianca
We hebben hier op 16 augustus gestaan. Prima plek met mooie prijs en om de hoek het kasteel, welke inderdaad een bezoek waard is.
We hebben hier 10 dagen gestaan. Mooie schone camping en prima schoon sanitair. Een hele ruime plek voor €31,00 per nacht zonder stroom. Het enige nadeel zijn de vele honden op de camping die ze op jouw plek laten plassen, aangelijnd en wel.
Wij hebben hier zaterdagavond gestaan en er was geen vrachtverkeer op het terrein. Prima plek om te overnachten.
Dit is alleen een rustplaats. Je mag hier niet overnachten.
Je betaalt NOK 300 zonder stroom met stroom NOK 350. Prima plek voor een nacht.
Afslag Hackås, volg de oranje camperbordjes. Prima locatie. Wij hebben hier een nacht gestaan en mochten gebruik maken van het toilet. Het was nu nog gratis, omdat men nog bezig is met de opbouw van de camperplaats. Je kan tegen betaling gebruik maken van de roeiboot en vissen zie QR code.
Prima en rustige camperplek om te overnachten op de doorgaande route. Om de hoek een bar/restaurant met mooi terras. Heerlijk geslapen.
Goede camping. maar dat de eigenaar op 50 cm langs je tafel maait, terwijl je aan het eten bent, dat doet de deur dicht. Mede omdat hij nog zoveel grasveld te maaien heeft. Mede hierdoor maar twee sterren.