@WimBuursen
- 2016
Heel fijne CP. Mooi sanitair (douche = €1) en ideale plekken met wijds uitzicht. Prachtig fietsen langs Ooster- en Westerschelde. Op advies van Peter bij laag water oesters rapen (bij duikplaats ‘De Tetjes’). Leuk om te doen en superlekker uiteraard. in Wemeldinge is een Spar en leuk café met terras ‘De Zeevonk’.
Prima plek voor een nacht. Inderdaad geen officiële CP, maar rustig geslapen met nog enkele andere gasten. Heel lekker gegeten bij Ristorante Notari, iets voorbij de kerk. De pizzeria is op dinsdag gesloten.
Heel mooie plek met weids uitzicht. Wel vliegtuiglawaai. Tip voor de beheerder: kleine reparatie aan de WC-deur maakt dat ie weer op slot kan en zorg voor een zeepje in de toiletruimte.
Sitecode: 91954
Hele fijne plek. Veel te zien. Picknicktafel aan zee. Open van 15 mei tot 1 okt. Cassette legen achter het kantoor. WC’s open van 06u tot 22u.
Helemaal eens met de vorige reviewer. Gastvrije ontvangst, gezellig ingericht restaurant en goed eten.
Parkeerplaats bij de pub aan het kanaal. Die pub is vanaf 13 juni 2022 gesloten totdat er een nieuwe uitbater is gevonden. Wij zijn er echter toch gaan staan. Naast de pub is een andere pub (The Bridge Inn) die wel open is en waar je dus toegang hebt tot eten, drinken en toilet. we hebben er prima geslapen. De plek is wel donker, maar het voelde niet onveilig.
Prima, veilige plek achter een af te sluiten toegangspoort. Korte wandeling door een park naar het centrum. Lidl op 5 min. lopen. Bij het café in het station (rechtsaf aan einde van het park) zijn toiletten. Helemaal goed dus, deze plek!
Wat een mooie camping is dit! prachtig uitzicht over het glooiende landschap en St. Davids. Mooie ruime plekken. Gloednieuw 5-sterren sanitair. De douches zijn gratis (je krijgt een code voor de deur). Nadeeltje is wel dat je voor dat mooie sanitair een behoorlijk stukje moet lopen (100m). Dichterbij zijn ook toiletten en (af-)wasgelegenheid maar die zijn van iets mindere kwaliteit. Elektra zit bij de prijs van £30,- in. Geen schaduwplekken.
Een ruime plek achter of naast het rugbyveld. Eventueel met elektra als je dat wilt. Er wordt £15 gevraagd, maar het is onderhandelbaar: wij betaalden £12,50. Inclusief douche en WC. Verwacht nou niet dat het allemaal erg schoon is, maar functioneel. Prima wat ons betreft. Als de bar open is, dan drink je een pintje mee met de spelers en fans. Erg gezellig. Je kunt ook water bijvullen.
Groot parkeerterrein achter de pub. De pub is erg gezellig. Terras voor en achter en uitstekend eten met ruime keus tegen acceptabele prijs. CO gratis als je eet in de pub. Toilet beschikbaar vanaf een uur of 10. Pub gaat open om 12 uur. Vriendelijk personeel. Mooie fiets- en wandeltochten in de omgeving te maken. Aanrader!

Sitecode: 72076
Inmiddels is er een uitstekend sanitairgebouw neergezet met prima douches en toiletten. Nog niet af, maar al uitstekend te gebruiken. Plekken met en zonder stroom. kortom: een volwaardige camping. wij betaalden £10 p.p. zonder stroom. Stroom is wel duur: £6 per dag.
Mooi ruime plek bij gezellige pub. Pub op ma gesloten en op zondag geen maaltijd. Op ma is de toegangspoort gesloten, maar niet op slot, dus je kunt er wel gaan staan. Loop ook eens (20 min) naar de Victoria Arms; een mooie pub met geweldig terras aan een rivier.
Hele mooie plek tussen de bomen. in het ‘Proathoes’ veel info over fietsen en wandelen in de omgeving. Prima sanitair. Gastvrije eigenaars. Goeie prijs/kwaliteit. Kortom: aanrader!
Zoek niet verder. FANTASTISCH!!
Geen service aangetroffen.
Hele mooie plek aan de Rijn. Bankjes langs de oever. Ook schaduwplekken. Aanrader!
Zeer ruime plek met smalle toegang. Als je aan komt rijden gaat de slagboom vanzelf open. Bij vertrek betaal je bij de slagboom €2,00 ongeacht hoe lang je er hebt gestaan.
Sitecode: 2052
Mooie, rustige en ruime CP grenzend aan een normale P. Geen schaduw
Dit is een perfecte locatie. Dichtbij de stad. Echte aanrader! Ik denk wel dat ie in het hoogseizoen tegen de avond vol zal staan. Bij de ingang staat een bord dat vermeldt dat deze CPvan 8 tot 18 juli 2021 niet gebruikt kan worden vanwege een festival.
We waren hier een dag en een nacht. Ligt aan drukke verkeersweg die je ook ‘s nachts behoorlijk goed hoort. Ook komen er regelmatig auto’s op de CP om vuil te storten in de containers die er staan. Plekken op betonplaat. vrijwel geen schaduw. Twee bankjes langs de kant. Vijftig meter van grote supermarkt met mooie toiletten.
Mooie schaduwplekken vlakbij het stadje. Bankjes onder de bomen. Verlichting.

We vonden het een prima CP. Van voorzieningen hebben we geen gebruik gemaakt, dus daarover geen oordeel. Ideale plek om Bardenas Reales te bezoeken (hetgeen fantastisch is). Rustige nacht. Je staat op grind. Dorp is dichtbij maar niet bijzonder.

Grote parkeerplaats op grind met voorzieningen aan de rand van een bos en naast verkeersweg. Alleen in de ochtend schaduw. Als je wat wilt eten, doe dat dan in de grote eetzaal van restaurant Asador Valero in het dorp. Authentiek Spaans.
Niet veel toe te voegen aan vorige reviews. Boven erg mooi uitzicht. Wel veel wind daar (onze luifel hield het maar net). Beneden plekken onder bomen. Mooi authentiek plaatsje op loopafstand. Superschoon en nieuw sanitair.
Mooie, ruime en op het oog veilige CP. Mixparking. Centrum een half uur lopen.
Goeie plek op loopafstand van het centrum. Water en cassette lozen. In de ochtend wat verkeersgeluiden, maar niet problematisch.
Goeie plek om Cuenca te bezoeken. Veilig. Toiletten. Er loopt een weg langs, dus helemaal stil is het niet. We betaalden voor 2 nachten €24,-. Mooie wandeling is die naar S. Julián el Tranquillo. Start is bij een P hoog in de stad.
Kan alleen maar onderschrijven wat eerder gezegd is: veilig, dichtbij de stad (2 km lopen of met de bus). In de ochtend schaduw. Middag vol in de zon. Toiletten bij El Corte Ingles (500 m) of bij terrasjes dichterbij. Een echte aanrader voor wie de stad wil bezoeken.
Mooi gelegen kleine camping. Categorie ‘Rustiek Camperen’ Weggetje naar hoger gelegen gedeelte is smal en steil, maar beneden zijn ook prima en grote plekken op grind. Sanitair prima wat ons betreft. Mooi uitgangspunt voor wandelingen. Niet helemaal stil vanwege nabije verkeersweg, maar we hadden er geen last van. Erg vriendelijke ontvangst. Je kunt naar het strand lopen.
Ideale plek voor bezoek aan Nerja. Groot genoeg zodat er volgens mij altijd wel plek is. we hebben er niet overnacht.
Veilige plek natuurlijk vergeleken met de andere CP’s bij Malaga. We waren hier juni 2021. Je mag er wel parkeren, maar niet overnachten.
Heel fijne plek. Veilig achter een hek waar je de sleutel van krijgt. Leuk dorp ook.

Prima voor een nacht. Industriële omgeving. Vlakbij centrum
Fantastische locatie.
Grote parking. Je betaalt £6,00 voor 24 uur, maar mag officieel niet overnachten. Controle op tickets is alleen overdag, zo werd ons verteld door locals, wij stond er 2 nachten. Rustig en acceptabele public toilet. Winkels en centrum nabij. Mooi uitzicht op River Exe.
Wij stonden er 4 nachten. Bijzonder vriendelijke mensen. Mooie ruime plek op gras. Heerlijk eten. Toiletten. Kraantje (niet altijd goed bereikbaar omdat er soms auto’s voor staan. Mooie locatie voor bezoek Eden Project (lopen!) en Lost Gardens. Helemaal top, deze plek.
Prima CP. In het dorp. Gezellig café King Arther om de hoek. Prijs klopt niet; is gewijzigd: nu £4,00 van 5pm tot 10am en zelfde bedrag voor overdag. Dus totaal £8,00 voor 24 uur.
Wij moesten £27,00 betalen voor plek zonder stroom. Te weinig douches, dus wachtrij. WC was vies en verstopt. Familiecamping
Deze CP is tijdelijk gesloten. Zag er overigens wel goed uit.
Mooi terrein. Niet overal even vlak. De vloer in de douchecabine (waar je je omkleedt) staat blank omdat de douchekoppen niet goed staan afgesteld. Vriendelijke mensen.
Prachtige plekken met mooie vergezichten. Sanitair is inderdaad wat verouderd maar niks mis mee want schoon en prima douches. Prettige mensen. Mooie, gezellige pub naast de deur. Vanuit Lynton en Lynmouth gingen wij met de bus terug naar de camping: lijn 310 naar Barnstaple en uitstappen bij Barbrook. Dan nog 3/4 mijl lopen over de weg (geen trottoir dus het is wel oppassen voor het verkeer).
Met plezier gestaan hier. Ideaal voor bezoek aan Canterbury met gratis pendelbus. Later op de avond (tot 23:35u) kun je nog altijd op vertoon van je parkeerticket gratis van de stad naar de CP met bus 15, 16 of 17 die vertrekt vanaf perron D1 of D4 op het busstation. Zie info op de binnenkant van de pilaren daar.
Eenvoudige plek voor één overnachting. Geen verlichting: toen wij er ‘s avonds aankwamen was het erg donker en stonden we er als enige. Dat geeft een wat onveilig gevoel. Plekken niet royaal, maar parking groot genoeg.
Erg mooi uitzicht. Picknictafels en vuilnisbak. Veel wind uiteraard. Wandeling naar de vuurtoren was afgesloten. Mocht je willen eten bij het vistestaurant (met Michelinster) in Stein, dan moet je in het hoogseizoen minstens een week van tevoren reserveren. Ernaast kun je ook lekker eten bij de Stein Inn.
Voor een gratis plek is deze CP uitstekend geschikt voor een overnachting met restaurant/pub erbij en mooie weide met picknick tafels. Wel veel verkeersgeluid.