@WimGijseman
Mooie lokatie midden in het bos. Staat een huis met verschillende gittes die ook te huur zijn. Verder een grote loods met zitjes, het toilet en douche. Elektra is aanwezig maar wel beperkt aantal aansluitingen. Plekje mag je zelf uitzoeken langs/bij de loods. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Mooie wandel- en fietstochten in de omgeving te maken.
met vermelde coordinaten stuurt Tom Tom je op een landweggetje. Ingang camping is op (54.1826021, 9.8841659). mooi plekje aan het water. elektra betalen met muntjes (eur 0,50/KWh). Douche met kaartje geladen met eur 5 bij aankomst betalen (eur 0,30/min). wat over is ontvang je terug bij vertrek.
inderdaad een zeer gastvrije ontvangst. Leuke kleinschalige CP. Koffie met zelfgebakken gebak staat klaar in een grote partytent waarin je gezellig kunt zitten. grote bbq is voor gebruik beschikbaar. Fietsen kunnen ‘s-avonds in de garage wat voor ons een uitkomst was omdat we na een ritje in de regen kletsnat aankwamen. Op 7km fietsen sauna Hezemeer wat zeker voor de liefhebbers een aanrader is. Kijk op hun site voor aanbiedingen.
deze locatie is druk aan het uitbreiden. Nieuw sanitair gebouw is nu open. Er komen extra verharde plekken bij. Deze gaan binnenkot open. Prijs NOK 450 per nacht.
Heerlijk geslapen onder de watertoren. per 01-08-23 is dit niet meer mogelijk ivm verkoop van de wijngaarden. Alleen in overleg nog plek binnen de muren van complex voor 1 a 2 kleine (bus)campers.
31 juli 2021 Net nieuw en precies wat een camperaar nodig heeft die iets van voorzieningen wil. Mooie sanitaire voorzieningen en prima staplaatsen. Aan de rand van de Sallandse heuvelrug. Mooie fietstochten hier vandaan te maken.