@WimKrekelberg
hele mooie plek, eenvoudig sanitair maar dat mag de pret niet drukken. Super vriendelijke mensen, de kust en een echt Italiaans kustplaatsje op loopafstand (3 km), aanrader!
Fantastisch mooie locatie in een indrukwekkend natuurgebied aan wandelroutes. Helaas ontvangen ze geen campers en caravans. Ook op groot parkeerterrein naast de camping zijn ze niet welkom. Optie is de prima camperplaats bij Bicorp met alle voorzieningen.
Een fantastisch mooie plek midden in de natuur gerund door uiterst vriendelijke en behulpzame mensen. Je kunt er genieten van de rust en de goede verzorging door Carlo en zijn gezin, een echte aanrader in een prachtige omgeving, ga het ervaren!
prachtig gelegen camping midden in de natuur, alle voorzieningen aanwezig en keurig onderhouden. Super vriendelijk ontvangst met uitleg over de omgeving. Ronda met alle winkels op 15 km, restaurant op 2 km naast tankstation waar men ook brood kan krijgen. Heerlijke plek om tot rust te komen, in het weekend zorgen Spanjaarden voor extra gezelligheid. Vele wandelingen mogelijk door natuurpark, aanrader!
deze CP 21 september 2023 willen bezoeken maar hij is blijkbaar opgeheven.