@WimOrbons
Wij kwamen hier aan op zondag en bij het aflaten van het graywater weigerde de automatische versnellingsbak dienst. De dame achter de receptie heeft werkelijk alles gedaan om te helpen: sleepdienst en garagist ingeschakeld, ervoor gezorgd dat we in een bunkhouse konden slapen. En bovendien zeer flexibel. Het is een mooie kleine camping, op 2,5 km van het centrum. Sanitair en overige voorzieningen zeer schoon. Het hele park wordt goed onderhouden.

Voor wie van rust houdt: Fantastische locatie. mooie plaatsen, fenomenaal uitzicht over zee. Ca 1,5 km buiten Portsoy. Kustwandelingen zeer aan te raden. Veel vogels en wij zagen dolfijnen. Zeer hartelijke ontvangst. Komen graag terug.
voor wie van rust en mooi uitzicht houdt is dit een prachtige plek. Zeer vriendelijke eigenaar die je evt. helpt met het vinden van geschikte fiets- of wandelroutes. Toilet en drinkwater. voor ons een toplocatie
prachtige locatie met mooie standplaatsen. Sanitaire voorzieningen onhandig en deels niet functionerend ( verstopte wc’s) en zeker niet altijd schoon. Steeds wisselende receptiebezetting die van elkaars handelen niet op de hoogte waren. Matig dus.
prachtige plek en zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar Carlos. Mooi zwembad, grote plaatsen. Bomen zijn geplant maar moeten nog groeien. Ook lekker tapas gegeten. Kortom, zo zouden er meer mogen zijn !!👍
prachtig gelegen camperplaats. zeer vriendelijke ontvangst, goed sanitair en geweldige omgeving ( fietsen en wandelen).
goed gelegen, goed onderhouden camping nabij Paterswoldemeer. zeer vriendelijke ontvangst, goed en schoon sanitair. Ruime plaatsen. Beperkte hoeveelheid schaduw.

Goed gelegen, uitstekend verzorgde camperplaats bij jachthaven. prima schoon sanitair. Restaurant met Duis/Balkankeuken.
Mooi gelegen eenvoudige camping met prima voorzieningen en ruime plaatsen. Perfect gelegen tov de Slea Head Drive. Zeer vriendelijke eigenaren, zeer bereidwillig om informatie te verschaffen over de omgeving. Aanrader.