@WimStikvoort
- 2018
Een geweldige CP met alle voorzieningen voor de camperaar, er worden veel activiteiten georganiseerd door het jaar heen door de beheerders, de CP ziet er erg mooi uit, met als hoogte punt de info ruimte die in een voormalige stads bus is ingericht, hier kunnen veel CP’s een voorbeeld aannemen 👍
2023
4 sterren, als het restaurant nu op 12 mei open was is het zeker 5 sterren waard, de lokatie is geweldig mooi en schoon dus camperaars houden zo.
die 2 sterren is al enigszins overdreven maar door de vriendelijke ontvangst toch 2 ipv 1 ster want het ziet er hier niet uit. ook klopt de ACSI prijs van € 17,— niet maar is het nu € 21,— met stroom en zonder stroom € 20,50 wie dat snapt mag het zeggen dus 2 sterren is echt iets teveel.
hier op 8 en 9 mei 2023 gestaan zoals de campers op de foto’s, helaas kwam de politie ons 9 mei vertellen dat we daar niet mochten staan en moesten vertrekken, we stonden inmiddels met 5 campers, ondanks dat we voor de plek € 8,— per dag betaalden overigens zonder overige voorzieningen mochten we hier niet blijven staan helaas, vooral zo doorgaan dan komt er op den duur helemaal geen toerist meer.
2022
prachtige CP maar wat een onbeschofte beheerder, die zou eens in Silves en Tavira moeten gaan kijken hoe het hoort
2021
Een van de mooiste camperplaatsen met een heel vriendelijke beheerster/eigenaar en fantastisch sanitair, helaas komt er aan dit alles een eind want per 31-10-2021 gaat de Camperplaats dicht want het geheel is verkocht en de nieuwe eigenaar zet de Camperplaats niet voort. wij willen Ineke bedanken voor het ontzettend gastvrije onthaal iedere keer als we in Schijndel neerstreken en wense haar en haar naasten een hele mooie toekomst toe.
Fantastische CP ondanks het zeer slechte weer tijdens de paasdagen, 2 avonden heerlijk gegeten omdat er een chef-kok op de CP 2 dagen heerlijk gekookt heeft voor een zeer lage prijs wat in onze ogen zeker meer waard is, eigenaresse komt geregeld langs, dan met een worstenbroodje dan weer met een chocolaatje of gewoon voor een sociaal praatje puur uit belangstelling voor haar gasten al met al een dikke 10