@WimVC
de locatie is niet zo wow. het is ok als uitvalsbasis voor de verschillende activiteiten. De campings in de buurt zijn duur en heel druk. Deze plek verdient 4 sterren door het super restaurantje dat hier is! Eerlijke verse keuken met een mega mooi zicht op de bergen. Van ontbijt tot avondmaal... spotgoedkoop en nog niet vaak zo meegemaakt!
Wij vonden het heel druk, gelegen langs een drukke kustweg en een spoorweg. We zijn verder gereden. Prijs is €1/u, duur voor wat het is.
Een ecologische minicamping met camperplaatsen (naturistisch) Een plek midden in de natuur met 1001 verrassingen.. bloemen, bomen, vlinders, een ecologische zwemvijver, ... hier kom je tot rust in een schitterende omgeving. je kan er s avonds mee aanschuiven en je kan er heerlijk eten. de campervoorzieningen zijn miniem, dus wel best volledig op orde daarheen rijden. super lieve eigenaars!
Er staat nu een bord voor de rotonde: verboden stilstaan & parkeren voor campers. Net voor het bord langs de kant van de weg stonden veel campers, maar niet aangenaam. Doorgereden naar restaurant "Porrinhas dos Leitões": lekker gegeten en met toestemming op hun parking rustig overnacht.
Camperplaats leeg, hek op slot...
de politie was vollop controle aan het doen... parkeren overdag ok, je mag er niet blijven overnachten. de weinige toeristen worden weggestuurd.
Sitecode: 12047
Bezocht 21 juli 2019: UPDATE Zaterdag en zondag ook betalend, nu €7,60 /dag. Kaartje geldig tot 23u59, dus ofwel neem je ineens 2 dagen, ofwel koop je na middernacht een nieuw ticket. Nog steeds een eerlijke prijs om in een prachtige stad te zitten. Je kan veilig je camper achterlaten en 's nachts is het vrij rustig.
De camperplaats is lid van la France passion je kan hier lekker eten en heel rustig overnachten! Voor ons zeker en vast ok! De overnachtingsplaatsen situeren zich niet op de parking van het restaurant, maar op een mooie binnenplaats, schaduw mogelijk.
Sitecode: 2094
Grote parking, ook veel gewone auto's., heel druk.. maar mooi uitzicht. Jammer dat de roaming er durft over te schakelen op die van Jersey... de kosten lopen heel snel op! Opletten dus. Lekker gegeten in het aanpalende restaurant.
rustige ruime plaats, schaduw mogelijk. WiFi zat in de prijs, maar werkte bijna niet. je kan er gerust je tafel en stoeltjes uithalen. Buiten het strand niets in de directe omgeving, dus fietsen zijn dan wel handig. directe toegang tot een mooi strand, sterk onderhevig aan eb en vloed. Mooie plek om te vertoeven.
Druk bezochte camperplaats, maar uitstekend gelegen om het mooie Honfleur te bezoeken. Ondanks de drukte rustig geslapen in het hoogseizoen.
Camping goed gelegen voor een bezoekje aan St Malo, ongeveer een half uurtje wandelen. Het terrein loopt schuin af: blokken nodig. Het sanitair is verouderd en heel vuil, blij dat we met de camper waren...
Net terrein, schaduw mogelijk. Vroeg in de ochtend veel hinder van de vuilniswagens en voorbijgaand verkeer. Even verder rijden en je komt een mooiere plaats tegen op de linkerkant van de weg.