@WimVoncken
- 2013
Rustige en zeer goed verzorgde camperplaats. De camper staat op een verharding en er is een ruime groenstrook naast waar de eigenaar zelfs campinggedrag toestaat. Niet dat we vanwege de wind de luifel hebben uitgedraaid, maar tafel en stoelen buiten laten staan is een extra luxe. Het heeft ons niet gestoord dat er geen toiletten zijn. De stroom is in de prijs inbegrepen. De ontvangst door Marco is allervriendelijkst.
Prima camperplaats om de stad te bezoeken. Je kunt de lift gebruiken die vanaf de cp te zien is. Let op, de prijs is geen € 10 maar € 20 per nacht. Betalen bij binnenkomst, anders kom je in de problemen. Gebruik bij het betalen de rechter automaat en die de betaling contactloos. Buitenlandse betaalpassen worden niet herkend. Met Google PayPal op je geldontwaarding lukt het wel. Vervolgens via de knop de operator laten weten dat je betaald hebt.
Een nagenoeg nieuwe camperplaats met prachtig sanitair. Zeer vriendelijke eigenaren. We hebben hier drie nachten gestaan en vandaf de cp een mooie fietstocht gemaakt (fietsroute Biodiversiteit; folder verkrijgbaar op CP). Van de naastliggende weg hebben we nauwelijks iets gemerkt. Hier komen we beslist nog eens terug!
Deze cp is hoe een cp hoort te zijn. Mooie, ruime plekken met voldoende privacy. Mooi sanitairgebouw met heerlijke douches. Wij hadden niet gereserveerd maar konden aan de ingang betalen via het interactieve scherm. In de ontvangen bevestigingsmail staat alle noodzakelijke informatie (en zelfs meer) en is een button voor het openen van de poort. Houd wel rekening met een hoger bedrag (€ 19) dan aangegeven op de website.
Deze camperplaats ligt naast het basketbalstadion. Volgens de politie kun je hier veilig op de parkeerplaats overnachten in tegenstelling tot de andere parkeerplaatsen in Lleida. Helaas is er 's-morgens vroeg wel veel verkeerslawaai. In de buurt is een supermarkt.

Begin april hebben wij onze camper op deze cp geparkeerd. Aan het begin van de avond kwam de politie langs, samen met Franse en Spaanse camperaars. ons werd duidelijk gemaakt dat deze plek gevaarlijk was vanwege de vele inbraken. De politie wees ons een andere veilige plek. De Spaanse camperaars reden voor de colonne van 4 campers uit naar de ons aangewezen plek. Deze hebben we nieuw ingevoerd (aan de Avinguda de Prat de la Riba).
De cp met plek voor ongeveer 4 campers ligt op een parkeerplaats waar overdag veel bussen stoppen met schoolkinderen op een uitstapje. De stad ligt op loopafstand. 's-Nachts is het er rustig. We hebben er prima geslapen geslapen. Om te betalen moet je met het ticket de ondergrondse parkeergarage in, want daar staat de betaalautomaat. € 15 per nacht zonder stroom of water.
Wij waren hier eind maart 2023 en na veel rondrijden vonden we eindelijk deze plek. Maar bij de enige toegangsweg over een brug staat duidelijk een bord met een verbod voor campers. Misschien dat andere camperaars dit negeren, maar wij zijn toch maar doorgereden naar de parkeerplaats bij het auditorium waar je wel moet betalen.
De coördinaten kloppen. Het betreft een parkeerplaats bij een klein restaurant aan de rand van een dorp in een heuvelachtig gebied. Naast de parkeerplaats ligt een speeltuin. Het restaurant is op dinsdag en woensdag gesloten. De overnachting is gratis.
Wij waren hier begin maart. Het deel waar altijd campers stonden, is met hekken afgezet. Het resterende deel van de parkeerplaats is voor gewone auto's. Een camper kun je er niet goed kwijt. Of dit blijvend is, konden we niet achterhalen.

Prachtige nieuwe camperplaats op loopafstand van Senonches en in de buurt van diverse visvijvers. Om water te lozen of te tanken moet de slagboom gepasseerd worden en dus betaald worden. Bij een overnachting is stroom en water in de prijs van 8 euro inbegrepen. Wel komt er nog 1.10 euro bovenop (toeristenbelasting?).

Momenteel is de Hafenstrasse afgesloten voor verkeer en kan deze camperplaats niet bereikt worden. Mogelijk bestaat hij ook niet meer.

Sitecode: 19042
De beschrijvingen in de reviews slaan op een plek bij de supermarkt waar alleen een servicestation is. De foto is gemaakt bij de brandweerkazerne aan de Fv639. De camperplaats is echter nog voor deze brandweerkazerne en kost € 10 p.n. Op de plek bij de brandweer is overnachten verboden. De goede plek is een grasveld direct aan het water. Prima plek voor een overnachting.
Wij stonden hier als enige camper van zondag op maandag. Overdag hadden we veel last van snel accelererende auto's en motoren bij het verkeerslicht, met name door het mooie weer dat veel motoren lokte. Dat was in de avond gelukkig afgelopen en we hadden toen weinig last van het verkeer. Het restaurant heeft een voortreffelijke kaart met betaalbare menu's en ze hebben een voortreffelijke ijssalon. De bediening is erg vriendelijk.

Ik heb hier in de nacht van 31 januari op 1 februari 2019 gestaan. De parkeervakken zijn erg kort en het wegdek loopt erg scheef waardoor ook het bed scheef staat. Wielkeggen gebruiken is een risico ivm de beperkte ruimte. De ophaalbrug maakte de hele nacht kabaal wanneer verkeer er over heen ging. Het water en sanitair waren begrijpelijkerwijs afgesloten. De havenmeester is niet langs geweest.
Wij waren hier op Goede Vrijdag. De plek is ideaal om de stad te bezoeken. Maar wij zijn tegen 11 uur in de avond vertrokken omdat er zich op de camperplek jeugd verzamelde in auto's en met veel motorlawaai en muziek onze rust vergalde. Jammer, want voor de rest is het op deze plek goed vertoeven.
Grote, ruime plaatsen. ' s Avonds genoten van het sprookjesachtige uitzicht op de verlichte burcht aan de overkant van de rivier. Wel een aantal hippies met omgebouwde campers, maar weinig last van gehad. Als lopen of fietsen niet lukt (1,5 km) dan kun je ook met de bus naar het centrum van de mooie stad. Deze stopt naast de Pplaats.