@WimdeBakker
- 2003
Prachtige jachthaven met verschillende plaatsen voor campers. Doorrijden tot aan het eind je vindt er 5 plaatsen aan het water. De prijs van € 27,50 is fors maar je krijgt daarvoor ook een hypermodern toiletgebouw met ruime douches. In de zomer zal het er wel druk zijn met zo'n grote jachthaven...!
Smalle plaatsen op beton. Voor één nachtje prima en daarna snel weg....
Mooie plaatsen met schaduw maar daar is ook alles mee gezegd. Oud toiletgebouw nabij ingang en waterslang naast startpunt toiletgebouw. we durfden het niet te gokken..Op de camping verder geen kranen, behalve bij het andere toiletgebouw verderop. Veel verouderde wasbakken en douches maar nauwelijks toiletten( 1 pot- en 1 hurktoilet waren open) en de rest was op slot waren toen wij hier waren. kortom: mooi maar gedateerd
Onderweg (op de zaterdag voor Pinksteren), naar deze camperplaats, vlak voor de tunnel, bleek dat de accu leeg was en konden we niet starten. De ANWB zorgde dat we met een noodvoorziening de cp konden bereiken. Ellen heeft geregeld dat we de dinsdag na 2e Pinksterdag terecht konden in een garage en die avond was het probleem over. Wat een geweldige service van Ellen EN de garage. Niet alleen een prachtige cp maar ook geweldige mensen!!!

Mooie plaats maar in tegenstelling tot eerdere review moet het water betaald worden met € 1,00

In het midden, naast het toiletgebouw, stenen ondergrond waarop je wel heel erg dicht naast elkaar staat! Aan de zijkanten ruime plaatsen met verharde ondergrond die toch behoorlijk blubber is bij regen. Conclusie: Mooie cp maar duur. Met de vaste prijs en een paar euro's voor elektra en water wel behoorlijk aan de prijs
Mooie cp, maar erg weinig, plaatsen. Twee er van erg schuin. Wel een prachtig wandelpark er vlak naast. Toilet alleen storten en spoelen niet mogelijk. Eén stroomzuil. Geen automaat te vinden voor een parkeerbonnetje. Er werd gewerkt aan twee oplaadplaatsen voor e-autos. Misschien komt er dan ook weer een automaat...?
Fijne plaats tegen een zeer redelijke prijs. Totaal 24 parkeerplekken met ook 24 stroomaansluitingen. Ook eenvoudige maaltijden af te halen.
De plaatsen zijn goed maar je moet ver van de weg een plaatsje zoeken. Er is aan de wegkant veel hinder van snel rijdende auto's. Wij hebben daar een aantal buien gehad en ook op de verharde paden, waar je lopend overheen moet, werd het een enorme blubber troep.
Rustig dat wel maar € 15.00 waard? Daar zetten we vraagtekens bij vooral omdat stroom en water knullig te bereiken zijn.

Waardeloze plaats waar men rustig 1,5 m van elkaar gaat staan en totaal geen privacy hebt. Wij hadden een plaats waar we met een Franse camperaar samen de luifel tegenover elkaar konden zetten. Geen camperplaats waar je naar uitkijkt om naar toe te gaan.

Het lijkt op de foto rommelig maar dat zijn wallen die bekleed zijn met tuinfolie waarop planten zijn geplant. Naast de camping waar naast snacks en plaats a exporten ook soms een pizzakar staat. Dorpje is leuk met allerlei winkeltjes met de gebruikelijke toeristen hebbedingetjes. Camperplaats die voldoet aan alle eisen maar niet spectaculair goe
Sitecode: 21950
Prachti, schone camperplaats met alle voorzieningen. WiFi stelt niks voor. Valt telkens uit waarna je weer de toegangscode moet invullen. Wel op tijd zijn want de plaatsen zijn snel bezet. Vrije plaatsen te zien aan het elektronische bord rechts naast de slagboom. gemakkelijke betaling via cash, papiergeld, munten of pas
Mooie camperplaats en heel rustig. Als je van lange rechte stukken houdt om te fietsen een ideale plaats. Alleen € 6,50 electra voor 1 2 dagen is dat aardig aan de prijs.

Een mooie camping zonder plaatsnummer waar je mag gaan staan waar je wilt. De plaatsen zijn (meesta) een beetje schuin maar dat valt heel erg mee. Wij betaalden € 22,00 inclusief douches. Daar hebben we geen gebruik van gemaakt want met een temperatuur van 13° is het een eind lopen naar het enige toiletgebouwen.

Mooie, heel rustige, camperplaats. Begin van de middag heel weinig campers (3) maar later in de middag werd het veel drukker. Jammer dat de tijd dat we er waren, vooral in de middag, last hadden van overvliegende straaljagers. Enorme herrie!!
Niets aan de vorige revieuws toe te voegen. Wel dat je er tegen een zeer redelijke prijs een uitstekend verzorgde, maar eenvoudige, maaltijd kunt gebruiken. Super plaats!!
Niets op aan te merken. Satellietontvangst is schat ik op de helft van plaatsen lastig. Wel moet je over het bruggetje richting hotel en niet naar de Biergarten
In vorige revieuws wordt licht negatief over het sanitair gesproken maar het geheel viel ons enorm mee. Hier en daar wat stof op de gemetselde douche-en wcmuren maar dat was het dan ook. In de afwasruimte mogen de kitranden vernieuwd worden maar dat was dan ook alles. Bewegwijzering op de fietspaden kan stukken beter. De vrienlijkheid op de receptie kon beter maar met op 11 oktober een temperatuur van 28° hadden we niets te klagen!!
Mooie plaatsen tegen redelijke prijs. Stroom € 0.85 per kWh...maar of drie ook echt geleverd worden vraag ik me af. De stroom houdt wel erg snel mee op....

Een aantal plekken op nieuwe bestrating met rondom een hek.Rondom opgeknapte schuurtjes en een aantal nieuwe garages. Alles aanwezig regen een vooroorlogse prijs, Prima voor een nachtje maar meer ook niet, Betalen aan de overkant in het rode huis
Op zich een aardige plek aan het meer. maar op het plekje te komen was niet lekker. Kuilen en blubber. vieze zooi. Wel 50 ZLN
Op zich een redelijk mooie camperplaats maar we hadden een heel slechte ervaring met de afrekening. Bij het aanmelden betaalden we € 15.00 voor de plaats, € 4.00 voor de douches etc. € 5.00 voor stroom en € 5.00 pand voor de kaart. Totaal € 29.00. De douches hebben we niet gebruikt e kregen we niet terug. We hadden van de strook nog € 3.33 over en ook dat kregen we niet terug. Hadden we op de paal moeten aangeven. Wat een oplichters!!
Prima plaats waar je met biljetten en munten kan betalen. Onduidelijk is dat je de plek en de toeristenbelasting apart moet betalen. Totaal dus € 12.40 en dat is stijf aan de prijs...😁
We zijn hier al enkele jaren geweest en elke keer weer geduvel met de betaal automaat. Heel onduidelijke vraagstelling en uiteindelijk werd er € 17,00(!!!) afgeschreven. Dat voor een camperplaats waar je alleen maar kunt staan... Helemaal geen voorzieningen! Er schijnt ergens anders nog wel een sanistation te zijn.. Al met al...Dit was de laatste keer!
prijs is op dit moment € 9.80. water € 2,00
Een mooie camperplaats. Water en electra gratis...maar toch... Overvolle vuilniscontainers en uiteindelijk maar enkele plaatsen beschikbaar voor campers die een nacht blijven staan. De indruk is dat de meeste campers er al dagen staan. Een sanistation waar een vastgemetseld rooster in zit zodat je wc papier en wat vastere ontlasting er met een stokje door de gleuven moet duwen. Gadver..... ! Wel gratis..maar geen plaats om aan te raden!!!
Sluiten helemaal aan bij de reviews. Rustige camping, ruime plaatsen en heel stil. Je moet er wel van houden om alsmaar langs de rivier te fietsen, maar...wel lekker in de schaduw...!
Mooie en ruimte plaatsen. Nadeel: op de plaatsen grenzend aan de weg heb je (veel) last van verkeersgeluid
Volgens campercontact is de prijs € 10.14 maar dat klopt niet(meer). Wij betaalden € 16.20 maar moesten wel GSM nummer en naw opgeven. Dan werd een account aangemaakt.
De beschrijving dat dit een gratis camperplaats is klopt niet (meer). De economische gevolgen van de energiecrisis hebben tot gevolg gehad dat zowel op de cave als op de camperplaats nu € 10.00 gevraagd wordt inclusief alle voorzieningen. Dat is zeker voor de plaatsen tussen de wijnranken erg weinig. De plaatsen t.o. de cave zijn minder prettig want daar sta je in de volle zon, zonder beschutting.
Prachtig terrein langs de kade . Totaal geen voorzieningen maar voor 1 overnachting geen probleem. Alleen....toegang via een muntautomaat en die heb je tegenwoordig niet altijd bij je.
Bij mooi weer en een goeie camping, maar o hemel als het heeft geregend. Natte en donkere blubber plekken. en langs de paden stukken kapot gereden gras waarin we vast kwamen te zitten. Veel te weinig verharde plaatsen voor campers. Kortom: NOOIT meer naar deze camping!!!!
Op de terugreis vanuit de Pyreneeën hier overnacht. In eerste instantie dachten we dat de camping gesloten was maar dat bleek gelukkig niet zo. Bij aankomst zagen we een heel mooi meertje dat vlak naast de camping ligt. Ruime plaatsen en een keurig gebouw met toiletten en douches. Al met al een vriendelijke ontvangst en een plaats om nog eens terug te komen. Alleen..een klein gebouwtje met een hurktoilet is niet meer van deze tijd....
Tijdens ons verblijf raakte de afvoer van douches en de wc's verstopt. Redelijke camping maar dit was wel een minpuntje want met je voeten in het badwater staan is niet echt fris.
prachtige camping met een splinternieuw toiletgebouw.
Op zichzelf is dít een prachtige locatie, maar de entourage is behoorlijk gedateerd. Toiletpapier is aanwezig maar hangt heel knullig aan een draadje en twee schroeven. De douche zijn warm maar je moet er met je rug tegen leunen want de knop gaat anders direct op 'uit.
Parkeerplaats zonder stroom en mogelijkheden voor storten vuil water en legen toilet. Langs de Elbe is ook maar betrekkelijk want je kunt de camper niet langs het water zetten. Dat was zo toen wij er waren, want er was een grote kermis. Of het anders wel kan weten we niet.
Mooie cp voor een redelijke prijs, maar, zwembad en douches moet je apart betalen. Betaling via automaat. Betalingsbewijs is voorzien van een barcode waar je het toilet mee in kan. Kortom: mooie plaatsen voor redelijke prijs.
Alweer problemen met het toetsenbord waarmee je de code van je bankkaart intikt. Je moet bij elke toets een piepje horen!!!
Mooie plaatsen voor weinig geld. Het bonnetje niet weggooien want er staat een code op. Op het scherm bovenaan kan aangegeven worden of je weggaat of naderhand (binnen de tijd) terug wilt komen.
Rustige plaatsen aan de jachthaven. Niet zoveel ruimte tussen de campers als de zon schijnt. Leuk stadje met op het plein veel terrassen. Maar zo te zien hield men niet veel rekening met de Coronaregels. Goeie uitvalbasis voor fietstochten in de omgeving. Toen wij er waren veel Duitsers en dat zal in de aanstaande zomer niet veel minder zijn...
Heel fijne en rustige camping met in de Pipo wagen warm water, 1 douche en een tafel voor verschoning van een baby. Minimaal maar daar is de prijs ook naar. Goeie Sanizuil en mogelijkheid om water te tappen. Kortom: helemaal niks mis mee!

Alleen al voor de prijs zou ik hier nooit(meer) naar toe gaan. De dagprijs was € 42.80 excl. stroom. voor het stallen van de ski'sin een verwarmd depot moet een sleutel gevraagd worden en moet € 4.00 per dag worden betaald. Douchen?? Dat kost u dan € 1.00 per keer. Verreweg de duurste camping in de omgeving. (En dat voor een camping waar s'zomers geen zwembad te vinden zal zijn.)
Mooie camping met prima sanitair gebouw. Restaurant waar je tegen een redelijke prijs lekker kunt eten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel landgenoten die hier elk jaar terugkomen. Helaas weinig mogelijkheden voor wandelingen maar daar kan de camping niets aan doen. We waren hier half januari 2020.
Een mooie camping op een groot terrein. Douches hebben geen mogelijkheid om je spullen op een plankje te zetten en je moet buiten de douche zaken aan kapstokken hangen. Buiten de douche is het z..knat. Geen aanrechten om af te wassen maar grote bakken. Geen planken waar het vuile spul of de schone keukenspullen op kan zetten. Geen chemisch toilet maar ver weg een heel smerig gat in de grond. Bah.
Grote plaatsen maar geen voorzieningen. De zee is bij goed weer in de verte te zien
Mooie en rustige camperplaats langs een rustige we. Plaatsen op gravel langs een perfect grasveld.
Mooie camping.. Niet al te groot. Ruime plaatsen met schoon sanitaire. Fietsen in de omgeving praktisch alleen via wegen waar de auto's je dikwijls passeren. Vooral Hollanders maken dat je rakelings wordt voorbij gereden en gesneden. Leuk hoor zoveel landgenoten....pffff
6 mooie camperplaatsen in een heel mooie omgeving. Veel dieren die er rondlopen waaronder een mooie hond die de hele dag in zijn hok zit en waarvan we niet gezien hebben dat er aandacht aan werd besteed. Maar 1 aansluiting voor electro en dat kost dan € 2.00 voor 1 uur. Dat is nu weer jammer.
Sitecode: 22002
Wat de camping betreft niet zoveel op te merken. Op het moment van het schrijven nog geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen. Wat heel irritant was, was dat we na gebruik van het restaurant niet konden pinnen. Waarom...??? DAT IS TOCH NIET MEER VAN DEZE TIJD!!!
Rustige camping maar kleine plaatsen die via smalle paden bereikbaar zijn. Sanitaire rommelig met wc papier op de grond. Grote campers zullen het moeilijk hebben om de plaats te komen. Wij waren er met een kleine camper midden september. geen ervaring met fietsomgeving of broodjesservice.
Een prachtige camping tegen een prijs die je niet snel tegenkomt (9,60) Goed sanitair achteraan naast het bureau van de camping. Vooraan wat gedateerd. Toiletten lozen in de stap wc. Op zondagmorgen een leuke markt!!
Mooie camping met op zondagmorgen een markt waar allerlei kofferbakspullen te koop zijn en waar ook handelaren staan. Niets gevonden voor kunst en kitsch maar toch leuk. Wij betaalden € 9.60 voor een nacht..
Een mooie camping met twee toiletgebouwen waarvan de ene aardig gedateerd zijn. Beide gebouwen zijn niet zo comfortabel omdat douchen bij een temperatuur van 10° niet lekker is. er zitten daken op maar de wind kan er doorheen blazen. Bijna alle plaatsen zijn beschutte plaatsen onder de bomen. Dus televisie.....vergeet da