@WimenJudith
- 2022
Met Pasen zijn we hier 7 nachten geweest. Vriendelijke en behulpzame eigenaars. Mooi aan de rivier, met Luxemburg aan de overkant, en dankzij de beperkte aantal plaatsen, lekker rustig. Sanitair is nieuw en dus top. Het fietspad langs de rivier loopt langs de camping dus je kunt alle kanten op.
Deze is n topper, een mooie plek aan de Main met n pontveer voor de deur, dus er is altijd wat te zien. Vriendelijke beheerder die in de loop van de dag voorbij komt om het geld te innen. Het restaurantje "Hot Chilli" ernaast maakt het geheel af. Wij hebben er 2 nachten gestaan, en heerlijk gefietst langs het water. Reden om nog eens terug te komen.
Wij zijn hier in Januari met onze camper geweest en ze verdienen een pluim. We werden gastvrij ontvangen en alles was top in orde, heerlijke verwarmde en schone douches. De camping was goed opgezet met ruime plaatsen, en verharde camperplekken. Een aanrader.
Hier hebben we 1 nacht gestaan op de weg naar huis. Een nette plaats met mooie verharde (split grind) ondergrond. Deze lopen enigszins af zodat er bij regen nooit plassen water op staan. Heel rustige omgeving waar je, zo las ik, nog heerlijk kunt wandelen. Deze blijft in onze favorieten lijst staan.
we hadden de intentie om 2 nachten te blijven, maar het werden er meer. De rust is er heerlijk, ook het kleine bijzonder mooi aangelegde zwembad is top. Sanitair is keurig en schoon. De eigenaar en zijn moeder zijn heel vriendelijk en behulpzaam . Wij vinden dit een aanrader mede doordat het kleinschalig is.
Hier hebben we twee nachten gestaan. Goede harde plaats om te staan met een schitterend zicht op de Toscaanse heuvels. Met de fiets kun je naar Pienza of andere dorpen. Geen sanitair maar voor twee nachten is dat ook geen probleem. Het restaurant met een goede keuken, met locale producten. In de avond schemering kwam op de heuvel nog een 10 tal wilde zwijnen voorbij, en in de ochtgloren zagen we 2 reeën voorbij scharrelen. Wat wil je meer?
Wij staan hier met camper, 6m, 2 personen wel zonder stroom voor 25,- Maar voor op de eerste rij aan het water betaal je 10,- meer.
Wij hebben hier 2 nachten verbleven, mooi plekje met uitzicht op stuwmeer en de beide kastelen, waar je met de fiets makkelijk naar toe kunt. Het sanitair is gewoon top, personeel vriendelijk en behulpzaam. Tevens lekker gegeten in het Italiaans restaurant ter plaatse. En dit voor 32,50 per nacht, inclusief stroom en douche munten. Wij vinden dit zeker een aanrader.
De camperplaats ligt boven bij de burgt, en daar zijn ook ruime vlakke plaatsen met stroom. Enkele foto's zijn van de parkeerplek onder aan de straat en niet van de CP.
We hebben hier 1 nacht gestaan op onze reis langs de Romantische straße. Een goede en rustige plek met harde rijstroken en gras direct aan de Tauber. De straat heeft weinig verkeer, en s nachts hoor je helemaal niets. In het dorp is er gelegenheid om te eten en om wat boodschappen te doen. Al met al een fijne plek.