@WimvanZuylen
- 2009
Erg mooie en zeer nette camping. Zeer vriendelijke ontvangst en tips. Mooie plaatsen, veel bomen. Haventje overkant van de weg, gevolgd door mooi wandelpad langs strand en rotskust.
2023
De plaatsing van de toegangs display/bediening op de zuil is zo belachelijk laag, dat je op je knieën moet gaan zitten. Verder een keurige CP.
vandaag hier op 30 mei 2023 mooie plek geluid straaljagers is zeer hinderlijk, wel een tiental per uur.
2022
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Mooie plek in parkachtige omgeving, tussen sportpark en rivier. Geen vuilnisbak. Geen kano activiteiten (woensdag 24aug 2022). Lastig te vinden, navigatie stuurt ons naar verkeerde zijde rivier. Neem anders: Place de Lesquin
2020
4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Pracht plek, zeker op warme dagen door de hoge ligging. Weg naar boven is een beste klim, smal (passeren is krap en lukt niet overal), reken daar rustig een half uur voor. Wel te doen hoor, de vuilnisauto komt tenslotte ook boven. Vandaag staan we met zo'n 15 campers, en de nodige personenauto's. Er komen hier veel bergwandelaars, maar vooral ook klimmers die aan de rotsen hangen.