@WimvandeMeerakker
- Fiat Adria Matrix plus 670 sc
- 2014
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Wij hebben hier 1 nacht gestaan op deze geweldige plaats. rondleiding gehad op de farm en heerlijk gegeten.
Sitecode: 20087
Wij hebben hier 2 nachten aan hoon sanitair, goede WiFi. bij Rino 1 kun je eten (op 't water) heerlijk gezwommen in het meer van Ohrid. Vriendelijke ontvangst met Raki en bij het verlaten kregen we nog een fles wijn mee!! Op de fiets naar het historische stadje Ohrid, goed te doen, deels fietspad en deels gewone weg.
Goede camperplaats achter de poort bij een autowasserette. Alles was aanwezig, schoon sanitair, mooie achtertuin, schaduwplekjes, wifi. we hebben hier lekker gegeten en ontbeten terwijl onze camper werd gewassen super!! Wim/Marjo
We hebben op deze camping 1 nacht gestaan voor een bezoek aan Berat. Vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen, sanitair super schoon. We staan onder schaduwdoeken zodat schaduw gegarandeerd is. leuke gezellige zitjes over het terrein. En de wijn is heerlijk!! Gr. Wim/Marjo
2018
Mooie schaduw of zonplaatsen aan 2 rivieren! Sanitair is nieuw, schoon en van alle gemakken voorzien. De eigenaars zijn super behulpzaam. Mooie trip naar Servië, kustendorff en bijv. met de nostalgische trein naar de mokra gora (op de fiets 6 km en heel goed te doen)