@Windjbuel
- 2021
Juli 2026
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Een prachtige, groene camping. Het gedeelte bij de speeltuin is een speelparadijs voor kinderen. Speeltuin, skelters, jeu de boulesbaan, een huiskamer met o.a. spelletjes en tafelvoetbal. Het andere deel is lekker rustig. Keurig net sanitair, prima wifi, vriendelijke ontvangst. Het enige kleine nadeel is dat je de snelweg enigszins hoort.
Sitecode: 196187
Mooie nieuwe camperplaats. Verharde, vlakke ondergrond met eigen strook gras, prima sanitair. In- en uitchecken digitaal. Uitzicht over de weilanden en de koeien. Gastvriendelijke boer en boerin, mooi winkeltje met verse producten. Goed fietsen in de omgeving, Alkmaar op fietsafstand. Supermarkt Stompetoren op 2 km. Bedankt en succes met jullie mooie, diervriendelijke bedrijf!
Juni 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

we waren hier op doorreis. Prima voor een nacht. Ruime plaatsen, rustige omgeving, vriendelijk ontvangst. €10,95 zonder stroom. Verouderd, maar schoon sanitair.
Sitecode: 20218
fijne camping. Rustig, afgescheiden en ruime plekken. Fijn zwembad.
Mei 2026
twijfel tussen 2 en 3 sterren. positief: vriendelijke eigenaar, mooie ligging aan de Gers bij een oude brug, ruime plekken, schaduwrijk, sanitair aanwezig, op loopafstand van dorpje. negatief: nauwelijks campinggasten alleen enkele caravans van arbeiders, beheerder alleen via telefoon bereikbaar, netheid sanitair kon beter, geluid van de weg, terrein is niet afgesloten. Al met al: het zou een pareltje kunnen zijn, maar nu is het vergane glorie.
we kampeerden hier 4 nachten naar volle tevredenheid. een zeer vriendelijke en hulpvaardige eigenaresse, keurig sanitair, goede wifi, ruime plaatsen, een mooi uitzicht. 20 minuten lopen naar de stad, 10 minuten naar de supermarkt. aanrader!
Wat een prachtig uitzicht biedt deze camping! Ruime, schaduwrijke plaatsen onder de amandelbomen. Helaas een verouderd toiletgebouw. Met de e-bike naar het kasteel is een fikse klim, maar te doen. Het kasteel is zeker een bezoek waard. En het eten in het restaurant was voortreffelijk.
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden