@Windsbraut
- 2003
De plaats is prachtig zoals beschreven. Maar het kost € 13,00 + € 4,00 elektriciteit + spabelasting, prijs nog niet bekend.
Deze prachtige kleine, gezellige plek is een juweel in deze tijd. Met bloemperken, struiken, veel ruimte tussen de voertuigen, top V*E, zeer schoon sanitair (2,50 p.p.) gratis wifi. Kosten zoals al beschreven. Vriendelijke, informatieve tuinman. Met dank aan meneer L. en de stad.
Dit is echt een gezellige plek. Slechts 10Womo, liefdevol gemaakt, alleen de sanitaire voorzieningen, maar schoon en ok. Veel informatie, koude drankjes in de koelkast, persoonlijk adres door mevrouw Monika. Geweldige fietstochten op de Elbe. Het is de moeite waard om hier te steunen in plaats van in Dömitz. En de historische achtergrond van de "Dorpsrepubliek Rüterberg" is het lezen waard.
Sitecode: 11954
We hebben het hier erg naar ons zin gehad. Fietstochten over de gracht, mooi zicht op de jachthaven, prima sanitair inclusief douche V+E goed. 2 leuke havenmeesters en nog een aan te bevelen restaurant, wat wil je nog meer?
BEDANKT aan de gemeenschap voor deze prachtige plek. Fijn dat er naast elke stacaravan een klein grasveldje is. Met de fiets ben je snel in Celle en ook andere fietstochten zijn mogelijk. Alleen de afvalopname is niet geweldig. Toch mogen de automobilisten de donatie niet vergeten
De oprit is beperkt tot een hoogte van 2,70 m en ook de onderdoorgang is erg smal. We konden het plein niet bereiken met een hoogte van 3,00 m.
We hebben hier 3 goede dagen doorgebracht. Je hebt wat schaduw, je kunt fietsen in de wijngaarden of op de Rijn. En de ontbrekende V + E is te vinden op Geisenheimer Str., Esso tankstation, voor € 1,00 per proces, geweldig. Met dank aan de gemeenschap, want wij automobilisten maken ook geluiden.
We hebben hier echt van genoten. Maar hier kunnen alleen kleine huizen zijn en de beperking van 1 dag wordt waarschijnlijk opgeheven met de 5,00 €. Heel idyllisch.
helaas houden we niet van de ruimte. Het gezondheidscentrum is gesloten, misschien vanwege Corona? V + E heeft niet gevonden of elektriciteit werkt, we hebben het niet gecontroleerd. Alleen een volledige prullenbak kan worden begroet.
Zeer mooie schaduw van plateau, rustig, gezellig. De V + E suboptimaal, de gemeenschap zou de kosten moeten verhogen en de cassette-uitloop moeten vrijgeven, een spoeling zou leuk zijn. Maar al met al: BEDANKT aan de gemeenschap
Een leuke SP op een bezienswaardigheid. V + E alles geweldig, de moeite waard.
echt een leuke plek, plus een bezienswaardigheid met overal stadsmuren, goede gastro. Helaas hebben we de donatiebox niet gevonden. Dus gewoon een mondelinge dank aan de gemeenschap
Een heel mooie plek, groene, mooie omgeving eenvoudig, maar prima sanitair, bij het buitenzwembad. Geweldig voor kleine womo, voor de grote de nieuwe "Concorde" plaats beneden op straat. Alles voor 7.00 uur - dankzij de gemeenschap
We fietsten hier vanaf de prachtige Stellplazu of Camping in Scheinfeld en vonden de plaats brutaal. Vol oude, geparkeerde caravans, vies en echt onaantrekkelijk. Dan zoals de minicamping bij het buitenzwembad voor de kleine womo of de grote Concorde-plaats in Scheinfeld.
Alles wordt gezegd, mooie SP, zeker als je aan de muur kunt staan. Goede V&E, geweldig schoon openbaar toilet. Men is snel op de prachtige plek, goede gastro. En op 20 km fietsen in Lohr, waar we de SP niet leuk vinden.
We waren zo blij in Eppingen! De plaats is geweldig, zelfs als auto's er gedurende de dag parkeren. Fix one is in het echt geweldige stadscentrum, echt de moeite van het bekijken waard. Je kunt leuke fietstochten maken. Praktisch ook het zeer goed gesorteerde Kaufland op 200m afstand. BEDANKT aan de stad.
Het veld is geweldig. Leuke fietstochten mogelijk. In het dorp krijg je alles wat je nodig hebt. Ja, soms overdag luidruchtig door de vele sportieve kinderen en adolescenten; maar dat zou blij moeten zijn. Bedankt aan de community voor het gratis beschikbaar stellen van dit alles.
Een echt mooie SP, op het platteland, geweldige uitvalsbasis voor fietsen en wandelen. V + E werkte, evenals de elektriciteitskolommen die we gebruikten. Het Hirschbach - restaurant kan echt een aanrader zijn, frisse, goede keuken, heerlijk. Ja, naar het centrum is het 1,5 km, met fiets geen probleem, de moeite waard om te zien.
Een zeer mooie plaats, erg liefdevolle zorg door Gerrit, een zeer goede gastheer. De beste: de dromerige Ecopista langs de dao, later door prachtige landschappen. Echter, dan is de klim naar het kamp behoorlijk vervelend.
Een erg leuke plek om te ademen. Mooie omgeving, weinig bezoekers. Niemand wordt lastig gevallen door het gedrag van de camping. Typisch klein dorp, geweldig brood bij de bakker. Alles beschikbaar, geen elektriciteit.
Een prachtige plek in de wijngaarden van de Quinta Padrela. De behulpzame, vriendelijke aard van Jose is geweldig. Een geweldige wijnproeverij, maar niet verplicht. Je krijgt ook water, wifi. Als er een mogelijkheid van V + E was, zou het 10 punten zijn. Moet je zien in Tabuaco, 45min.Spaziergang, de klok in het tourkantoor.
Een geweldige SP met uitzicht op de Douro en de prachtige brug. Elektriciteit, water, afvalverwerking - het kan niet veel beter. En het geweldige fietspad langs de rivier. In april (nog steeds cool) een ideale plek voor ons met een kleine, wendbare mobiel van 5,50 meter. En alles voor 3,00 € !!!
Een prachtige plek, je kunt fietsen of wandelen. V + E ok. Jammer, we waren er op dinsdag: maandag en dinsdag rustdag in het restaurant.
Een stille parkeerplaats voor doorvoer. Leuke uitstraling. Alleen afvalverwerking.
Als je met een 5.50 Womo aan de rechterkant staat, is deze recht. Leuke plek, ook als de sanitaire voorzieningen wat verwaarloosd zijn: warme douche, toilet en gratis wifi, helemaal gratis - wat willen we? Mooie wandeling naar de stad hieronder. Dank aan de gemeenschap.
Prachtig gelegen, alles aanwezig, leuk gehucht, heerlijke wijnen. Merci beceaup !!!
Zeer mooie parkeerplaats, gemengd. Veel auto's, motorfietsen, fietsers, wandelaars. Zeer mooie, redelijk geprijsde bar, maar niet voor meer dan 2 Womo. Goed om te wandelen, fietsen "MB". En geen V + E.
Volgens een plaatselijke inwoner is er sindsdien de parkeerplaats en de herberg. 2 jaar niet meer.
Zeer mooie SP boven het interessante dorp met een prachtige piazza, kerk en kasteel. Bij het SP zoet water en WC u.Grauwasserentsorgung. Heerlijk eten in het restaurant LaFratta, lager gewelfd gedeelte.
Een parkeerplaats, maar u.evtl rond de stad. een bezoek aan de Meyer Werft, perfect. 's avonds
Prachtige parkeerplaats, idyllisch, rustig Lage.V u. E perfect. Mooie fietsen mogelijk.
Aan de andere kant van de SP Hohenkirchen op Wanger zee. Een beetje verder van de plek, maar we vonden hem beter. Het loopt hier veel rustiger straat. VE illustratieve, veel van de huidige kolommen afval. Mooie fietspad langs het meer.
Sitecode: 2067
Prachtige plek. In het kleine stadje apotheek, postkantoor en een supermarkt. Uitstekend geschikt voor fietsen en wandelen langs de Yonne. Op de camperplaats een VVV-kantoor en 3 winkeltjes: wijnverkoop met degustatie, vlees en voetverzorging !!!!
Een geweldige plek, boven Ussel de Etang de Ponty, met veel opslagfaciliteiten, zelfs in de schaduw. V / E ok, abds.ruhig. Heerlijk zwemmen in het meer, rond te lopen, Fietsen. Restaurant keuken in juni Alleen op vrijdag / zaterdag. Voor ons zeer aan te bevelen.
Zeer mooie plek, de parkeerplaats-markeringen zijn veranderd en dus zijn de plaatsen groter. Allemaal heel netjes. Men kan prima te lopen. Helaas, geen schaduw, maar we waren alleen hier voor te overnachten en stonden aan de rand bij het camperservicepunt in de halve schaduw. Supermarkt via de lift in 4 min.
Sitecode: 1951
We vonden de plaats erg leuk. Sommige plaatsen zijn voor 2 Womo, maar dat wordt gecompenseerd voor eventuele beperktheid van een prachtig uitzicht. FRANZÖSICHE toilet, oud, ja. Maar water en gratis ter beschikking. In de buurt van de stad, alle winkels die je nodig hebt.
Voor één nacht in een noodgeval, zoals wanneer de mooie plaats in Pierrefitte, slechts 1 km afstand, vol is, het gaat. Maar niet echt mooi.
We vinden de plek echt leuk. Van de trein - die zeer zelden rijdt - en weg hoor je bijna niets, met de picknickplaats aan de rivier, V + E gratis, schaduwrijk door populieren.
Zeer rustiek, als je het enigszins chaotische wanorde op het terein zo wilt noemen. MAAR super om Colmar te bezoeken, 10 minuten fietsen. 's Nachts rustig. De eigenaars van de wijngaarden - zijn erg aardig, behulpzaam en voorzien je van informatie en een kaart. En goede wijn kan je er ook kopen.
Zeer fraai vormgegeven plaats. Alles is er wat je nodig hebt. Betalen met EC-kaart. Met de fiets is het ongeveer 5 minuten naar de stad en het kanaal. De stad is ons niet bevallen, een ongelooflijk aantal parkeerplaatsen, lelijke voetgangerszone. Maar in het park bij de Cp kan je mooi wandelen en fietsen.
Inderdaad erg leuk. Als je kunt wandelen, ga dan naar de hoofdstraat. Er zijn veel leuke winkeltjes en er is een grote Ganther schoenen factory outlet net buiten de afslag naar de parkeerplaats. De voetballers stoorden ons niet, hebben ons eerder geamuseerd !!
Zeer fraai vormgegeven camperplaats, 's nachts rustig, maar overdag lawaaierig. Toch de moeite waard. Prijs in juni 2016: 7,50 €.
Prachtige plek. Goed voor fietsen en wandelen. In de sta je geweldig, maar geen elektriciteit.
Op deze plaats kun je eigenlijk alleen servicen!!!! Maar zoals ik al eerder zei over de plaats 100m naar rechts, super plaats om te overnachten. Binnen 5 minuten ben je in de echt mooie stad. Prachtige fietstochten mogelijk.
De nieuwe plek is erg goed, de oude ook. Grote plaatsen, prima camperservice. Alles incl. stroom 7€. OK. Te voet bent u in de 5 minuten in de stad.
Zeer mooie plaats.Top camperservice, WC. De leuke Oberstadt met de vele restaurants is snel te bereiken.
Markt is ook op woensdag. Zeer goede plek om te fietsen en wandelingen langs de kust te maken. Grijswater en Legen cassette toilet mogelijk. Als je er ook water zou kunnen innemen zou het perfect zijn. Maar toch, ook zo echt OK.
Sitecode: 20290
Zeer mooie plek, dicht bij de stad, maar toch erg rustig 's nachts. Jeton voor water bij Tabac en het VVV-kantoor.
Zeer mooie plek. Voldoende ruimte voor de camper. Nette plaats. Goed gelegen voor fietstochten langs de rivier de Main.
zeer mooie parkeerplaats in een rustige. Prachtige fietstocht langs het fietspad -Grote Dolomiti-mogelijk. Toegang via Campo Sportivo. Vu.E. Supermarkt en restaurants op de hoofdweg.
Zeer goede plek om te bezoeken naar Venetië. V + E goed en schoon als de hele plaats. 5 min.zum trein, 20 min.ins centrum, tickets ook met de exploitant, die is erg aardig en behulpzaam. Supermarkt u. Restaurants 10 min.
Zeer mooie plek. Water, trash u.Strom: gratis. WC gesloten. Rustig, maar zeer dicht bij het kleine centrum van de stad.
Zeer mooie plek voor Ovieto.Gepflegt, alle leveringen prima.
Goede plek om de stad te bezoeken. Mooi park eromheen. Mooie wandel- en fietspaden direct langs de Donau naar het centrum, toegang door het park.