@Windsbraut
- 2003
September 2026
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
De staanplaatsen zijn groot en de camping ligt vlakbij de prachtige stad.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Dit is echt een mooie plek. Ruimte voor vier campers, rustig, schoon toilet, en je kunt er prachtige fietstochten maken. Er is elektriciteit, maar ik weet niet of die werkt.
De plaats is prachtig zoals beschreven. Maar het kost € 13,00 + € 4,00 elektriciteit + spabelasting, prijs nog niet bekend.
2021
Deze prachtige kleine, gezellige plek is een juweel in deze tijd. Met bloemperken, struiken, veel ruimte tussen de voertuigen, top V*E, zeer schoon sanitair (2,50 p.p.) gratis wifi. Kosten zoals al beschreven. Vriendelijke, informatieve tuinman. Met dank aan meneer L. en de stad.
Dit is echt een gezellige plek. Slechts 10Womo, liefdevol gemaakt, alleen de sanitaire voorzieningen, maar schoon en ok. Veel informatie, koude drankjes in de koelkast, persoonlijk adres door mevrouw Monika. Geweldige fietstochten op de Elbe. Het is de moeite waard om hier te steunen in plaats van in Dömitz. En de historische achtergrond van de "Dorpsrepubliek Rüterberg" is het lezen waard.
Sitecode: 11954
We hebben het hier erg naar ons zin gehad. Fietstochten over de gracht, mooi zicht op de jachthaven, prima sanitair inclusief douche V+E goed. 2 leuke havenmeesters en nog een aan te bevelen restaurant, wat wil je nog meer?
BEDANKT aan de gemeenschap voor deze prachtige plek. Fijn dat er naast elke stacaravan een klein grasveldje is. Met de fiets ben je snel in Celle en ook andere fietstochten zijn mogelijk. Alleen de afvalopname is niet geweldig. Toch mogen de automobilisten de donatie niet vergeten
De oprit is beperkt tot een hoogte van 2,70 m en ook de onderdoorgang is erg smal. We konden het plein niet bereiken met een hoogte van 3,00 m.
2020
We hebben hier 3 goede dagen doorgebracht. Je hebt wat schaduw, je kunt fietsen in de wijngaarden of op de Rijn. En de ontbrekende V + E is te vinden op Geisenheimer Str., Esso tankstation, voor € 1,00 per proces, geweldig. Met dank aan de gemeenschap, want wij automobilisten maken ook geluiden.
We hebben hier echt van genoten. Maar hier kunnen alleen kleine huizen zijn en de beperking van 1 dag wordt waarschijnlijk opgeheven met de 5,00 €. Heel idyllisch.