@Winnie2
- 2004
Rustige overnachting op een weiland. Geen toilet of afvalverwerking. Daarvoor is de camping met € 10 te duur.
Leegt heel goed, helaas kun je geen drinkwater bijvullen
Zeer mooie plek, alles aanwezig. Toilet, douche, de plek kost NOK 290 zonder elektriciteit. De plek is erg rustig en ligt aan het water.
Erg fijne plek, alles aanwezig. Het adres klopt niet, het is Strandvägen 6.
Helaas is het gesloten, maar de locatie zou goed zijn geweest. We bleven toch overnachten, want er stond geen bordje dat het verboden was.
Kosten 380 kronen inclusief elektriciteit, 's nachts erg lawaaierig. Er is geen beheerder die ervoor zorgt dat het 's nachts stil is.
Vriendelijke Duitse eigenaren, zeer innovatief, hebben sinds vorig jaar veel gedaan. Nu is er zelfs een snackkraam met pasta, hamburgers en pizza's, elke dag open voor lunch en diner tot 19.00 uur. Ze hadden nog steeds een plekje voor ons, ondanks dat de zaak vol zat. Hartelijk dank, de Zwitsers.
Grote campers (7,5 ton) zijn niet welkom. Er zou ruimte gemaakt kunnen worden voor grotere campers. Ze zijn al twee keer geweigerd. De plek zou prachtig gelegen zijn, wat jammer is.
Helaas is het erg luid. Het concert duurt tot 3 uur 's nachts. Luidruchtige auto's en motoren met jongeren zullen de plek mijden.
De plaats ligt aan de haven en u kunt vooraf reserveren. Helaas heeft hij een minpunt, dit is het stortstation, bij de havenmeester kon ik er geen gebruik van maken, ik huiverde ervan. Het is hier al een hele tijd niet meer schoongemaakt en het kostte 350 kr.
Sitecode: 20826
Infrastructuur zeer verwaarloosd, geen drinkwater vanwege bacteriën, ligging van de plek is prachtig, iets te duur 33 euro
Vriendelijke ontvangst, smalle ruimtes, helaas geen afvoerputje zoals beschreven in de informatie over de camping, goede wasmachines,
goede plek om te overnachten. Goed leeglopen, maar helaas geen drinkwater
De ruimte is erg krap (klein voor onze camper van 8,60 m), slechts 6 ampère zekering. Als Toen we de koffiemachine aanzetten, hadden we geen elektriciteit meer. Niet alle plaatsen zijn geschikt voor grote campers en niet alle plaatsen beschikken over een ledigingsmogelijkheid.
Al twee keer verbrand, waren hier om 14.00 uur, alles was vol. Deze staanplaats is veel te goedkoop, dus de kampeerders brengen hier hun vakantie door. Als er geen parkeerplaats is, is het een camping. Jammer
Plaats is goed, beetje duur. Te kleine lediging, helaas geen spoelwater voor de grijswatertank en er is drinkwater ter plaatse maar je kunt geen slang aansluiten.
Mooie, rustige plek. De plaats is erg mooi, helaas alleen een restaurant waar honden ook niet op het terras zijn toegestaan. Jammer, we eten gewoon thuis.
mooie, rustige plek. Helaas, als het regent, zijn er veel plassen. Goede wandelroutes en mooie historische stad.
prima plek om met het openbaar vervoer naar Maastricht te gaan Zitplaatsen dienen genummerd te zijn.
Mooie rustige plek, verlichting gaat uit om 22.00 uur, dan donker blijven. Elektriciteit erg, erg duur. Afvalverwerking was voltooid.
we kwamen op maandag en een onbeschofte heer zei dat het gesloten was en stuurde ons 600 meter verder. Het was vol en we gingen verder. U moet het op het netwerk activeren wanneer het is gesloten.
Plaats is mooi maar erg duur 350 SEK buiten het seizoen 31-8-22 Geen beschikking over zwart en grijs water. Toilet en douche in de container, sauna van twee kanten te zien. Restaurant gesloten, geen internet.
goede plek, maar je moet er vroeg zijn.
Sitecode: 82000
zeer mooie plek rustig en schoon
Super plek, royaal aangelegd, ook voor grote campers. Rolservice op de plaats en er is een eetkraampje. Sanitair erg schoon en een sauna heeft het. Kom opnieuw vastberaden.