@Winnie25!
Het beste aan deze camping is dat hij heel dicht bij het strand ligt, dat je direct vanaf de camping via een trap kunt bereiken. Het was er erg druk, maar de sfeer was ontspannen. Het personeel was geweldig. Douches 50c. Een echte aanrader.
We verbleven hier 2 nachten. Prachtige locatie, gratis douches met warm water. Pendelbus naar Gallipoli, slechts €3 retour. Prachtige zonsondergangen voor de ingang van de camping. Het personeel spreekt perfect Engels en is erg behulpzaam. Zeker een aanrader.
We hebben echt genoten van ons verblijf hier. Zo gunstig gelegen ten opzichte van Otranto, een prachtige plek. We hadden er zeker langer kunnen blijven als we de tijd hadden gehad. Zeker een aanrader. De eigenaren spreken goed Engels en zijn erg behulpzaam.
We waren van plan om één nacht te blijven, maar voelden ons hier erg comfortabel en ontspannen, dus besloten we langer te blijven. Ideaal voor een bezoek aan Ostuni en er is een bus voor de deur. De eigenaar is erg vriendelijk, spreekt zowel Engels als Duits en ik denk Frans. We kregen een fles wijn, wat een lief gebaar was. Zouden zeker weer terugkomen. We zijn beide avonden naar het strand gelopen om te zwemmen.
Heerlijke rustige plek, ruimte voor ongeveer 10 campers. De eigenaar is erg vriendelijk en heeft een eigen restaurant op het terrein. De in- en uitgang voor campers is via een schuifhek van grijs metaal aan de hoofdweg. We hadden liever nu in het restaurant van de eigenaar gegeten in plaats van eerder.
Mooie camping op loopafstand van het strand. Schone faciliteiten.
Een heerlijke plek om te overnachten. Heel rustig en slechts een wandeling door het bos naar het strand. Aardig personeel, erg behulpzaam. Zou er zeker weer verblijven. Echt een goede prijs!