@Winok-Cordy
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Heel mooie rustige plaats. Vriendelijke mensen, lekker eten. Mooi om te fietsen en wandelen. We komen volgende jaar zeker terug. Groetjes familie Cordy.
Mooie ruime plaatsen. Basic, maar douches en toiletten heel netjes. Rustige en ruime plaatsen. Ieder camper heeft een houten bank met een tafel. Dicht bij winkel. Heel vriendelijke uitbaters.we komen zeker terug. Groetjes familie Cordy
2023
Net terug naar huis na een geweldige kerst en oudejaar. wat hebben we ervan genoten. Lekker eten en prima organisatie en ambiance. Dikke proficiat aan de uitbaters Dirk en Petra en hun helpers. We hebben ons super vermaakt. Dank jullie wel.👍👍🍀
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Hier al meerdere keer gestaan,en we vinden het prima staan .Heel eerlijke prijs en nog nooit problemen gehad.Je kan je toilet ledigen, water nemen en je hebt elektriciteit. wat kan je nog meer verwachten voor 12 euro alles in.douche heb ik zelf bij .Ben een blije camperaar. 😀😀👍👍
2021
mooie locatie, vriendelijk ontvangen.We hadden vooraf niet geboekt. Maar toch een mooie plaats gekregen op de kiezelsteentjes.Mooi om te fietsen en te wandelen. Wij zijn er 5 dagen gebleven.
Sitecode: 92001
Heel vriendelijke ontvangst.Aangename dame.Mooie rustige plaats. Heel mooie omgeving.
2020
wij zijn hier gelukkig maar voor 1 nacht op de camperplaats. Alles overwoekerd en vuil,niet onderhouden.veel lawaai waar ze werker in de buurt. Geen aanrader kom zeker niet terug en nog duur ook want bij de ingang moest je ook nog een pasje kopen.