@Winter-op-reis
in ons leven nog nooit zoiets slechts meegemaakt. we gooien 5 euro in de stroom automaat, geen stroom, blijkt defect te zijn. Bij de receptie gemeld, klopt dat ie defect is maar u krijgt uw geld niet terug! pure diefstal. we moesten eerder contant (zwart)betalen en kregen geen betalingsbewijs, gevraagd om mijn 5 euro retour, antwoord we hebben geen geld! Crimineel gedrag. Bovendien worden alle fietsen gestolen achterop de camper.
Geweldige en zeer ruime plekken, incl stroom voor 25,- per nacht. Super nette douches en toiletten, keurig. Een dikke aanrader.
Er is niets maar wel een hele grote parking. Super stil in de nacht. Perfect. En vlakbij een top restaurant bij de pomp "on the road" voor een lage prijs goed eten.
Foutje; in de beschrijving staat ".. De zuilen.." dat zijn de zuilen in de weg van de gemeente parkeerplaats, die gaan niet naar beneden en dus niet gratis (meer). De CP is er meteen achter. Je staat achter gaas en pal op de weg! Alle geluid van motoren, auto's en anderen direct in je camper. Je betaalt niet veel maar beroerder hebben wij nog nergens meegemaakt. Zelfs op alle vrije parkings is het stiller dan naast deze doorgaande weg.
Mooie plek met heel groot parkeerterrein. Je loopt van het terrein linksaf en even rechtdoor lopen en je komt op de hoofdstraat bol met winkels en kroegjes. Erg leuk.
Mooie plek. Als je goed kijkt achter de bomen bij de loosplek is een hudge parkeerterrein, speciaal voor campers. Pijltje P volgen. Geen bomen dus prima voor de zonnepanelen in deze tijd van het jaar. Zie foto.
Keurig en netjes, geen stroom voor de rest prima. Dorpje heeft weinig te bieden. Goede super bij binnenkomst van het dorp.
Prima CP met goede voorzieningen. De plekken zijn smaller dan op de foto doet ve
Wat een mooie en nette plek, super schoon en gratis. Stroom ook nog gratis, dus een echte plek voor Nederlanders. Geweldig uitzicht.
Het is donderdagavond en veel jongeren die met de auto al driften over de parkeerplaats racen tussen de campers door. Walgelijk. Hoe moet het zijn op vrijdag of zaterdagavond? Strand is ongelooflijk mooi. Maar je wilt ook rustig slapen en dat lukt niet op deze plek.
Alles is perfect hier, Maar zoveel vliegen en muggen zie je nog niet eens op een mestbult bij een boerderij, echt verschrikkelijk.
De mensen zijn super aardig. Je staat op grind. Krappe plekken, max 4 meter breed, luifel kan niet uit. Iedere nacht blaft de herdershond van de buren heel vaak en lang zodat je wakker blijft of oordoppen in doen. De stad bezoeken, zie vorige reviews.
Beste mensen, het terrein is compleet afgesloten, hek ervoor en slot erop. Bovendien een groot bord, verboden voor campers. Gelet op de laatste review ; dit I werkelijk onmogelijk. Een stuk verder rijden daar kan je staan Maar het is illegaal, politie controleert frequent.
Geweldige plek. Geen borg, niets Wel even bij de kassa betalen, 7 euro. Super rustig, 2 nachten gestaan. Alleen wij, verder alles leeg en een geweldige omgeving om te fietsen, golfbaan om de hoek. Top restaurant naast de CP. Wat wil je nog meer!
De plek is simpel. Gewoon op een betonstrook maar we hebben uitzonderlijk goed gegeten voor een nette prijs. Er wordt ongelooflijk lekker gekookt. Loop eerst even naar binnen in het restaurant, daar staan de goede wijnen voor het uitzoeken. Top keuken.
Wat een fijn plekje.. Zeker in het voorseizoen.. Rustig, schoon en een zeer fijn/warm zwembad!! 2 Wasmachines zijn aanwezig, duur maar wel een schone was! Fantastische fietstochten kun je maken..
Pracht plek. Ook plek voor een camper van 8.50m, zie foto. Met de fiets naar beneden, 1e weg rechts en je komt in het dorp met een super U, 4 km.
Voor bezoek aan sauna, prima plek. Overdag en s' avonds sta je midden tussen de auto's van de bezoekers. Niets romantisch aan deze plek want je staat op een industrieterrein, niet echt om je op te verheugen. De stad Weimar is zeer interessant voor een bezoek.
Om 07.00u begint de herrie met shovels, trekkers en kranen, stenen storten, puin lagen. Het is een gemeentewerf. Alleen in het weekend houden ze een keer op met lawaai maken.
Sitecode: 92052
Prachtige camperplaats. Zie ook andere reviews. Ontzettend veel verkeerslawaai, zowel van de provinciale weg als van de A1, heel jammer. Je krijgt het gevoel dat je op een parking naast de snelweg staat.
Prachtig nieuwe CP. Maar, de plekken zijn slechts krapaan 3.50 meter. Veel te smal om je luifel uit te zetten. Er was niemand, dat begrijpen we ondertussen, wij de auto overdwars voor de plekken geplaatst. Tip, maak van 2 plekken 1. Gegarandeerd komen er meer.
Hele mooie CP met stroom en water, schoon. Het dorpje is geweldig, authentiek en de pont de dable is de moeite waard. Aan de overkant van het water tussen beide bruggen zijn 2 restaurants, 1 er van heeft een plaquette van Michelin bij de ingang, werkelijk fenomenaal deze chef en staf, vanaf terras mooi zicht op de pony de diable. Zo'n restaurant is verder niet te vinden in de hele Haut Laungedoc. Kortom, top plekje.
Echt een toplocatie, middenin het dorp, bakker om de hoek en restaurants. Wat wil je nog meer. Kosten, 0,00 Plekken met schaduw. Ga niet bij de containers staan maar aan de andere kant dan heb je geen last van herrie.
Fantastische plek zonder voorzieningen. Super aardige vrouwelijke beheerders. Buurman heeft een hond die ons aanviel. 4 grote tanden in m'n been. Plek is super maar de agressieve hond van de buurman moet aan de ketti g.
Leuke plek, veel te dicht op elkaar, luifel kan niet eens uit zo krap op elkaar, 16,60 per nacht, teveel voor bovenop elkaar parkeren.
prachtige plek, geen faciliteiten. Je mag max 2 dagen en 2 nachten blijven staan. Het is 29 juli en we zijn de enige, die er staan. Hoogseizoen en super rustig.
Prima plek om een nacht te verblijven. 10€ incl. stroom en wifi verder geen voorzieningen. Redelijk rustig, geen echte hinder van het vliegverkeer.
Leuke rustige plek en vriendelijke ontvangst. Wel een paar minpuntjes, tarief is verhoogd naar minimaal 17 euro per nacht, geen toiletpapier, geen spiegel bij de wastafel en de buurman is varkensmester. Ca 50 Meter er naast is de varkensmester en als de wind draait, dan zit je midden in die scherpe varkensmest lucht, das geen pretje.
Een geweldige plek, 2 plekken direct aan de rand van het dorp, geen voorzieningen maar in 1 woord; fantastisch.
Het regent en kom aan op de plek, 1 grote modderpoel. Het is niet alleen een rommeltje maar gewoon vies. Douchen kan je met een douchegordijn, als het waait kan iedereen je zien douchen, het is buiten, geen gebouw waar je binnen kan douchen. Voor alles te duur
7 mei 2019 Sterk verouderd en vies sanitair, ze zijn aan het bouwen de hele zomer. Vanaf 7.00u tot 18.00u continu heel veel lawaai. Snel verder, uitslapen is er niet bij.
Cp is ok. Prijs is flink verhoogd naar 36,- per nacht. Exclusief kosten douche etc. Wasmachine 4 Euro, maar draait maximaal een uur. Voor een normale wasbeurt ben je 8 Euro kwijt. Al met al leuke Cp maar erg duur.
Goor en vies, echt niet leuk. De tarieven hebben ze ook aangepast, zie foto.
12 augustus 2018 Naast alle andere reeds genoemde pluspunten, is het hier geweldig, ruim en rustig. Tip, bezoek het Romeinse badhuis, 100 meter wandelen en je krijgt tevens gratis fietskaarten van de omgeving, entreeprijs 3 euro.
04-08-2018 Aardige mensen, doen enorm hun best. Het meer rook erg vies. Er is geen doorstromend water in het meer. Na 2 maanden amper regen en honderden bezoekers per dag, niet meer fris. Mooi fietsen naar Donaueschingen, vlakbij, leuke stad met in het centrum een geweldige Italiaans ijsrestaurant, aanrader.
Geweldige plek voor rustzoekers. 5 tot 6 plekken. Stroom is vanaf 1 verdeelpunt dus als je stroom wilt, neem een lange kabel mee. Deze plek is een soort trefpunt van 4 dorpen. Een zwembad voor de regio. Als er geen mensen uit de dorpen komen is er ook geen broodjesservice. Leuk om te wandelen of ATB.
Mooie omgeving om te wandelen. Beheerdersechtpaar vrij nors. Stoomtram veel te duur en geen uitzicht in het bos tussen hoge bomen.