@Wiri5
Wat een fijne plek, wij komen graag terug! Rustige camping met heerlijk schoon sanitair, ruime douches en heet water. Wij zijn gastvrij ontvangen.
Het was hier duidelijk hoogseizoen.. camping stond erg vol. Je mag zelf een plekje zoeken. Niet alle plekken geschikt ivm laaghangende takken. Water voor de afwas was koud.
Ruime plek op boerderijcamping met rommelige uitstraling. Mooi uitzicht op het Geuldal. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. De ijsboerderij, op loopafstand, is een aanrader. Het sanitair was schoon, maar kan echt wel een opknapbeurt gebruiken!!
Rustige camping met zeer ruime plekken. Vriendelijke ontvangst. Rivier vlakbij maar niet zichtbaar op de camping. Capaciteit van het sanitair voor het hoogseizoen eigenlijk te beperkt (2 toiletten & 3 douches). Mooie omgeving, verkend op e-bikes, (af en toe ook gravelpaden).
Mini-camping met zeer beperkte capaciteit. Zeer vriendelijke ontvangst met welkomstdrankje. We hebben hier 1 nacht gestaan met de camper als startpunt van de Route des Crêtes, een prachtige route over het Vogezen massief.
Na een vriendelijk ontvangst mochten we zelf een plekje zoeken. Camping is een voormalige municipal. Sanitair oké, zwembad is in aanbouw, maar lijkt er niet op dat bouw binnenkort hervat wordt. Deel van de camping is opnieuw ingericht. Broodservice aanwezig.
- Camping is wel open! - Rustig & schaduwrijk. - Roussillon op fietsafstand - Prachtige omgeving! - Douches: water niet warm en nauwelijks druk, zeer minimale straal (niet in elke douchecabine) - Slagboom gaat open met een druppel, hiervoor betaal je €50,- of lever je je paspoort of rijbewijs in…. - Bij aankomst krijg je een polsbandje om
- Kleine terrassencamping - Sanitair schoon, zelf toiletpapier meenemen - Beneden zijn de plaatsen afgescheiden met heggen - broodservice: bestelling lag ‘s ochtends bij de camper! - ligt aan de doorgaande, drukke weg, maar was ‘s nachts rustig - heerlijk stil - zeer vriendelijk ontvangen!
We hadden geluk en konden twee nachten op deze prachtige camping terecht! -Vriendelijk ontvangst -Sanitair heel schoon en netjes -Grote plaatsen -broodservice en lokale producten verkrijgbaar - landelijk gelegen tussen de wijngaarden - heerlijk stil - mooie omgeving met prachtige fietsroutes voor ebike
hadden twee nachten geboekt en zijn vier nachten gebleven! -Sanitair schoon en netjes -Grote plaatsen , met picknickbank - Bédoin centrum met bakker en supermarkt op loopafstand - mooie omgeving met prachtige fietsroutes voor ebike