@Wirmie
- 1999
- Hobby T-600 600
- 2006
- Ford
We stopten twee nachten in het gedeelte dat als rustruimte werd gebruikt: spartaans en slechts 7 beperkte plaatsen, maar voldoende voor een korte stop. Elektriciteit, laden en lossen, geen badkamers, buiten(koude) douche, wastafel voor servies en kleding. a Zeer rustig en handig om de zee en Sperlonga (wat een bezoek waard is) per fiets of te voet te bereiken. Hoffelijk personeel en de mogelijkheid om boerderijproducten te kopen op nul km.
Camping omgeven door groen, op een steenworp afstand van het Vicomeer en zijn nog steeds wilde natuur. Hoffelijk personeel en goed onderhouden faciliteit. Staanplaatsen op gras en zeer ruim. Pelosi welkom en mogelijkheid tot recreatieve activiteiten voor kinderen.
Perfect voor een korte stop; minimale diensten en niet erg schoon. We hadden wat problemen met de stroom (laagspanning in de middag waardoor ik de koelkast in gasmodus moest gebruiken). Prive-strand en direct toegankelijk vanuit de rustruimte en prachtige zee. Goedkoop zelfs in het hoogseizoen.
Kleine maar goed beheerde rustruimte. Essentiële en goed onderhouden services. Warme douche voor een vergoeding. Prive-strand direct toegankelijk vanuit het gebied. Prijzen in de norm voor het hoogseizoen.
Goedkoop en spartaans maar mooie grasvelden. Handig om de stad te bezoeken.
Zeer handig om Amsterdam te bereiken met de metro (kaartjes voor de reception). Grote, schone, met gras begroeide plaatsen en vriendelijk personeel. Markt net genoeg. Eerlijke prijzen.
Zeer gastvrije, zeer vriendelijke mevrouw bij de receptie, die ook elke ochtend vers brood bereidt. Handig om Luzern te bereiken (prachtig). Schone en functionele diensten.
Stoppen slechts voor één nacht: schaduwrijke plaatsen en op gras. Goed.