@Wisco1986
- 2023
Januari 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 9 maanden geleden

belachelijk dat er op een camperplaats/camping in feite begrip wordt gevraagd voor het uitbuiten van dieren. toen we vertrokken zie je dan ook nog even een vrachtwagen die geitjes op komen halen. waarschijnlijk worden die naar de slacht gebracht. en nee, wij eten geen vlees. om deze ellende te zien, mag je ook nog een veel te hoog bedrag betalen om te overnachten. Eén nachtje was nog te veel. het was dat we op dat moment te moe waren.
Volgens mij is deze gesloten vanaf 1 oktober. Waarom staat ie er dan nog in?
wat een prachtige plek is dit. vooral met het uitzicht op het veld, met grazende hooglanders. herten heb ik nog niet gezien, maar dat komt misschien nog. voor nu ben ik aan het genieten en tot rust aan het komen. daar krijg je hier volop de kans voor.
vriendelijke mensen, op loopafstand van de winkel. Fijne cp!
hele nette cp. keurig, schoon sanitair. mooie prijs. en wat een lieve hond!!
vriendelijke behulpzame beheerder. is zelfs naar me toe gereden toen ik verdwaald was met mijn camper. hij is toen voor me uitgereden zodat ik niet in de problemen kwam bij het bruggetje met een hoogtebeperking. hoe lief is dat! stroomkabel te kort? geen probleem, ze hadden er een die ik kon gebruiken. ik ga hier zeker nog een keer naar toe.
2023
nu al 5 sterren van mij, ondanks dat de camperplaats alleen aan het proefdraaien is. wat een vriendelijke en persoonlijke ontvangst! Daar word ik echt blij van. De eigenaresse heeft me laten zien waar alles was. Voorbeeld voor andere camperplaatsen, die je maar laten aanmodderen. plaats is mooi, groot en schoon. luxe sanitair! ik kan niet wachten om een douche te nemen. Alles is uitnodigend. Superplek!
één ster voor de locatie, en twee sterren voor 2 personen die er werken. Eén ster gaat er vanaf door een mannelijke medewerker. geen idee wie dat was. ik denk de eigenaar. ongelooflijk onvriendelijk. ik kom er niet meer.
wat een heerlijke camping, en wat een vriendelijke mensen. ik kom zeker terug!