@Wiske
waarom zeuren mensen zo over een douche en toilet? Een camperplaats met een afstortmogelijkheid voor je eigen cassetetoilet, af kunnen voeren van grijs water en het kunnen innemen is meer dan voldoende. de rest zit al in uw duurbetaalde camper en verhoogt nodeloos de overnachtinsprijs. Wilt u meer dan meldt u zich bij een camping. Die heeft alles
dit is een parkeerplaats verboden voor campers. Hoort niet in deze app. verwijderen dus.
2023
Ligging tov stadje prima. vooral per fiets is alles makkelijk te bereiken. Het Luma is beslist een aanrader voor hen die van moderne architectuur houden. Toegang gratis. De camping maakt een rommelige indruk en wanneer je een plek achteraan hebt moet je wel een erg lang snoer hebben om elektra af te kunnen tappen. Zwembad goed. Douches, gewoon koud. Wij betaalden € 22 zonder elektra. (buscamper 2 personen) Elektra € 5 Water voor tank € 3.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Goed verzorgde plek. Jammer dat de gekochte code voor verblijf, electra, slagboom en water niet bleek te werken voor het water. OOK NIET VOOR HET SPOELEN VAN DE CASSETTE. Het zou standaard moeten zijn dat het cassettespoelwater ALTIJD gratis is. Dat zou de hygiëne ten goede komen.
2 foto's toegevoegd · meer dan 5 jaar geleden

De plekken zijn mooi horizontaal. De electriciteit is ok, maar de voorziening om de cassette te legen te spoelen grijs water te lozenen drinkwater in te nemen. kortom de essentialia van een echte camperplaats is zeker voor deze verdiener aan de verkoop van campers één grote aanfluiting. Absoluut géén voorbeeld van hoe het zou kunnen zijn. kom op investeer er eens in zou ik zeggen.
Sitecode: 92011
prima overnachtingsplaats met alle voorzieningen die een camperaar nodig heeft. De luxe van een apart toilet/ douchegebouw hebben wij niet nodig. (ga anders op een vamping staan) Waren er maar meer van deze prima plekken.
2020
Prima plek. Helaas zijn er nog steeds camperaars die hun grijswater stiekem ‘s nachts weg laten lopen. Begrijpen deze lui niet dat je daarmee het sluiten van deze plaats bevorderd? Bah wat een mentaliteit.
10 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden