@Wisman
- 2016
Sitecode: 20871
je krijgt een vriendelijk ontvangst, maar de prijs is duurder dan wordt aan gegeven. het is €30,00 met stroom er is een 1 wc en 1 douche gemaakt in een schuur niks is betegeld je staat bij iemand in de tuin. Wel heel erg duur!!!
ik wil hier vertellen dat de zwem accommodatie top is! Alleen de prijzen klopt niet meer. Het camper sta geld is nu € 14.00 De 10% is ook niet meer. Ik moest € 21,00 betalen zwemmen en sta geld. Toen ik er uit wou moest ik nog €4,00 bij betalen want ze had 2 uur gerekend ( ik wist niet dat ze het per uur rekende. Dus een middagje zwemmen en zonnen en overnachten kost dus €25,00 vond het wel duur. want de camperplaats is een parkeerplaats.
het zou fijn zijn als u deze camping verwijderd uit uw bestand. omdat het niet meer bestaat!
hele mooie plek, nette wc's afwas plaats 2 x een BBQ met blokken hout en stokjes er bij. zwemplas met glijbaan. dat alles gratis. De stroom is afgesloten. wij waren er op dinsdag geen zwemmers toch nog 8 campers.
camping bestaat niet meer! 8-6-2025.
mooie camperplaats, je kunt er wel komen als je de coördinaten van Oleron gebruikt zolang ze met de weg bezig zijn. kijk in de allerlaatste Review.
Sitecode: 19286
mooie camping met mooi toilet gebouw, je kunt zelfs gratis in de sauna. wij betaalden €40.00 voor camper en 2 personen de stroom en douchen is onbeperkt. Wat ik jammer vindt, is dat er staat dat er ook een restaurant is! dat is er niet het is een bar waar je wat kunt gaan drinken, ijsje tosti etc. wij hebben buiten de camping 7 minuten fietsen een heerlijk restaurantje gevonden. De Tre Kronor heerlijke echte Italiaanse pizza's etc.
Helaas hadden wij dichte mist, jammer! Maar ik reageer even op de Review dat je 330 Nok moet betalen om daar binnen te mogen zijn. Dat probeert een man daar wel, en dan mag je naar het museum, cinema etc. MAAR ZEG BIJ DAT LOKET DAT JE ALLEEN MAAR NAAR HET RESTAURANT WIL. Dan krijg je een sticker en dan kun je gewoon het restaurant en de souvenirs shop in zonder intree te betalen. Die man probeert je wat op te dringen!!! DUS NIET DOEN!
dit is een kleine camping voor seizoens plaatsen, waar nu een aantal camperplaatsen bij zijn gemaakt. opzicht netjes ook het toilet gebouw nieuw en schoon. voledige keuken waar je gebruik van kunt maken met koelkast/vriezer en wasmachine. maar 400 kronen toch aan de hoge kant douchen is betaald 20 kronen voor 4 minuten. stroompunten hebben we op de camperplaats niet gezien. Het zwembad en golfbaan etc is niet op de camping.
we stonden gisteren voor de slagboom, het is inderdaad een gedoe om een kaartje uit de automaat te krijgen, bij navraag blijkt dit te komen door een trage internet. ook de prijs klopt niet meer, het is nu €11.20. wij zijn maar verder gereden.
De prijs is wel heel fors gestegen! wij kwamen hier al toen het nog €10.00 was, dat was spotgoedkoop inclusief stroom! Dat jaar er op was het laag seizoen €15.00 en het hoog seizoen €20.00 Dat vonden wij redelijk. Nu waren wij er op 29-6- 2022 en was de prijs €25.00!!! Dat is te duur voor een camperplaats. wij zijn weg gegaan. Het was er ook een stuk rustiger, ik denk dat ze zich nu uit de markt prijzen. Nellie Wisman.
De camperplaats is prima, maar wij raden het restaurant Bar le Randonneur sterk af! We zaten al een half uur op het terras te wachten was er nog niemand bij ons geweest, mijn man ging naar binnen om wat te vragen maar hij werd gewoon voorbij gelopen,toen de man weer terug kwam en mijn man weer wat wou vragen was het Nee toen hij zei kunnen we hier wat eten was het weer NEE ! Nog nooit zo onbeschoft behandeld.
mooie CP Behulpzaam personeel. Allen jammer dat in het ASCI boek 15 euro staat, op de NKC app 18 euro maar het is 20 euro ex stroom dat is 3 euro.
Hele mooie camperplaats met een mooi schoon toilet gebouw, goede warme douche. lekkere snacks en heerlijke maaltijden af te halen in het restaurant. Vriendelijke mensen hebben het goed voor elkaar. We komen graag nog een keertje terug. m.vg. Richard en Nellie.
Sitecode: 62069
Nette camping vriendelijke ontvangst door Nederlands sprekende receptioniste. volgens dr App zijn de kosten 14 euro maar wij moesten 34 euro betalen. 2 volwassenen en 2 honden. Door het grote prijsverschil geen hogere waardering
Mooie ruime plaats direct aan het water. Op loopafstand van het dorp. Vriendelijke haven meester die ook de molenaar is. Schone voorzieningen, helemaal top. We komen zeker nog een keer.]
Mooie camperplaats, en wel gratis en de wifi ook, goeie ontvangst. Stroom en water betalen via automaat €1.00 munten. Mooi zwembad om de hoek.
Mooie camperplek,als je aan het water kunt staan.Maar daar zijn er maar 5 van, de andere plekken zijn op de parkeerplaats met geen uitzicht.De prijs is inmiddels wel omhoog gegaan, was dit eerder nog €10.00 nu is dit €12.50 inclusief internet maar dat internet werkt slecht tot geen internet!! Douche €1.00 toilet gratis, geen toilet papier.