@WissevanderVelde
Camperaar liefst kleine camping of offgrid.samen.met mijn vrouw
- 2013
- Peugeot Boxer Buscamper Pösll
- 2003
- Buscamper
plek is goed, heb 28 euro betaald online. maar kon in de ochtend de wasruimte niet in we hadden een code nodig. we hebben wel een bevestiging gekregen via mail. maar geen toegangscode. dus alleen voor staan en stroom erg duur. er zijn ook geen contactgegevens of telefoonnummer voor calamiteiten. toch een behoorlijke domper.
41 euro half juni met 2 personen en camper. warme douche 16 amper stroom, kraan bij plek grote plek minimaal 100m2 meter. ook alles mee gezegd. Gericht op hoog ze inzien blijkbaar. Zwembad gesloten, restaurant gesloten. Wifi niet stabiel. in voor zeizoen veel te duur. wel mooi eiland om te fietsen. Aan de baltische Zee.
kom hier al heel lang, maar is over genomen door Sandaya. heb gereserveerd en 30 euro extra betaald om een plek te kiezen. 460 was vrij dus gekozen. kreeg mail terug dag later, dat plek niet vrij was, stond in de lijst met vrije plek!! kreeg 467 toegewezen, bleek bij aankomst ook bezet. toen was er paniek. ik wilde niet terug de file in en weer 2 uur wachten in de rij. Heb toen de camper maar gewoon op een lege plek gezet. Een bende.
nette camperplek, lekker brood vers van de bakker. het wandelingetje naar de bron forse bleu doet zijn eer aan blauw water, steenkoud door de 20 meter diepte.
leuke camping waar mensen komen die rust kunnen waarderen en waar luxe op de 2e plaats komt. mooi omgeving mooi strand vriendelijke eigenaren. en goede wifi en warme douche, wat wenst een mens nog meer. voor ons voor herhaling vatbaar.

wij stonden op een grasplek nr 62 vonden wij mooier dan de camperplekken beneden. Daar stond je erg dicht op elkaar. verder piekfijn in orde.
veel grote vaste seizoenplaatsen met grote Kabe caravans. sanitair was smerig om 17.30 uur toen wij aankwamen. er werd met kalk een lijn getrokken om te kijken of je goed stond. hadden 2 nachtjes geboekt meer dan genoeg ook.
vandaag voor overnachting op deze camping. de Nederlandse eigenaren hebben waarschijnlijk de camping verkocht.huidige eigenaresse zeer vriendelijk. spreekt goed Engels en alles ziet er tip top uit voor 21 euro. de camping heet nu Sun Valley. waren te vroeg konden plek uitzoeken en.om 1500 uur Anmelden.mooie plek ook voor langer.
wij komen hier al 8 jaar met tent nu camper. sanitair is oud maar de douche is warm en het toilet werkt ook. geen animatie maar strand. prachtig strand. met bos en duinen die je nergens anders aantreft fietspaden door het bos tot aan lacanau. personeel is vriendelijk,als je maar normaal doet.90%, is Duits met veel surfers nooit last gehad van lawaai in de nacht. voor ons de mooiste camping,zonder chalet verhuur. puur camperen.

Sitecode: 20589
te duur en veel vaste gasten. in de doucheruimte moeten de schoenen uit. wij waren hier half mei en de camper zat in no time onder de muggen. alles was nog dicht. voor ons niet meer.

prachtige camping mooi opgezet door 2 jongens. alles wT je nodig hebt is er. op fietsafstand Rastdorp voor de boodschappen. en je loopt zo het meer of het bos in. toen we begon en aan onze rondrit door Zweden 3 nachten hier gestaan. en op de terugweg nog 2 nachten. in 1 woord top.

mooie camping aan het water met zwembad en restaurant. Nieuwe eigenaren erg vriendelijk, ze hebben een brood ophaal service. Wij waren er in september voor 1 overnachting. Deze camping is uitstekend geschikt voor gezinnen. ruim veld om van alles te organiseren.De camping was in mijn ogen erg goedkoop, voor de ruime plekken die je er voor terug kreeg, een aanrader ook voor langere tijd.
prachtige camping. stonden hier 22 juni met slecht 6 plekken bezet niet te begrijpen, aan de rivier met zwembad wandelgebied dicht bij snelweg die men niet hoort. een camping om langer te vertoeven dan 1 nacht. een aanrader!!!!!
hier gestaan 1 nacht. ontvangst was vriendelijk maar dat was dan ook het enigste. Bulgaren Polen en een zwembad zonder water. met een dorp waar ik mijn dochter niet alleen over straat zou laten lopen.troosteloos dorp. mijn stokbrood was ook al vergeven de volgende dag.Bulgaren die mijn camper kwamen om een sigaret te vragen, terwijl wij niet roken. deze camping nooit meer!!!!!
veel Oost Europeanen en Afrikanen. weinig vrije plekken. het dorp is geen aanrader, nog nooit zo een treurig dorp gezien. veel Algerijnen op straat te hangen. was 1 keer maar liever nooit meer. heb alles binnen gezet voor de nacht. is beter om te verwijderen van de app.