@Witte

2022

Een locatie beoordeeld10 dagen geleden

fijn om Engels te kunnen praten Enorm gezellig restaurant met heel veel Engelsen (alleen maar) eten was simpel maar erg lekker en de bediening was super. We gaan morgen weer verder naar waren graag nog een nachtje gebleven

Een locatie beoordeeldongeveer 2 maanden geleden

prima camping. restaurant, winkel, wasmachines zwembad en aan zee Wat wil je nog meer. wij betaald en 108 euro voor 4 nachten. lekkere ruime plek voor camper van 7.20 meter

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

niet geschikt voor campers groter dan 7 meter. Het was nu rustig zodat we camper konden keren en twee plekken in gebruik konden nemen. Er is een douche en wc. we moesten in de buurt zijn en dan is het een prima plek voor 1 nacht

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

mooi zwembad en zoals op bijna alle FKK campings heerlijk ruime en schone douches. Sprookjesachtige omgeving alleen je hoort de snelweg wel. Ook zien wij steeds meer dat chemicaliën in de toiletcassette niet toegestaan op natuur campings zijn, dus daar houden we nu rekening mee

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

prima plek en de wc en douche zijn schoon. lekker met bus 12 naar het centrum. als je 2 nachten wil blijven staan moet je de volgende dag opnieuw aanmelden en weer 15 euro betalen. er was plek genoeg

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

voor een Camperaar zijn dit fijne plekken. Niet zoeken naar de camper service plek en ook de bereikbaarheid is altijd goed en het vuil water loopt hier wel in de put. Als je de app download weet je altijd exact waar je aan toe bent

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Sitecode: 61960

de 500 meter van het strand is hemelsbreed en de rivier hebben wij niet gezien. De plekken zijn ruim met water en stroom (11 euro per dag) let op bij het weg rijden en je de vuilwater tank geleegd hebt en Schoon water wil pakken hiervoor moet je betalen

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

mega park waar een super klein gedeelte beschikbaar voor campers. wasmachine die niet wast en centrifugeerd. kortom als camperaar zou ik deze plek mijden. douches zijn wel prima, restaurant is open en winkel gaat open begin april

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

twee keer langs gereden maar uiteindelijk gevonden. voor ons was het makkelijkst om via het noorden aan te rijden anders konden wij de bocht (camper 7.2 mt) niet maken zonder ons level systeem over de grond te laten schrappen. prima plek aardige mensen en er wordt idd hard gewerkt

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

camping is gesloten en alle wegen er naar toe leiden door tunnels variërend van 1.90 tot max 3 meter Ik weet niet hoe ik hier kom met mijn camper van 3,20 meter hoog

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

parkeerterrein voor campers pal naast de weg en naast een benzinepomp Er moet voor 10 euro aan munten in de parkeer automaat. Blijkbaar was het nu nog gratis. Lidl vlak bij.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

eindelijk een mooie camperplek. Geen parkeerplek op het asfalt met parkeer automaten die het niet doen of alleen maar muntjes accepteren niet naast de doorgaande weg, langs het spoor, of onder een viaduct maar heerlijk rustig. Alles aanwezig en geopend.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

er zijn duidelijke plaatsen geserveerd voor campers en de zuil werkt naar behoren. kaartje gekocht voor 2 euro Het centrum is een half uur lopen en best aardig. Maar toen wij maandag morgen weg wilden rijden waren we bijna ingebouwd door personen auto’s en toen we het parkeerterrein af wilden stonden er zoveel auto’s fout geparkeerd dat het millimeter werk werd Camper van 7,2 meter

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

mooie ligging en nog net goed te doen voor camper van 7,2 meter. Sanitair is uitstekend en de zelf incheck is super handig

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

wij betaalden 69 euro per nacht. Plaatsen net groot genoeg. Skipas net zo duur als overal. wel lekker dicht bij de skilift, skiverhuur en restaurant. langlauf piste niet te doen voor beginners. wandeling naar Mauterndorf (winkels) is een half uurtje en is het eerste stuk erg mooi

sommige plekken hebben weinig privacy door de terrassen Het stand is te klein voor het aantal gasten en de ligbedjes (20 euro per dag) daar moet je vroeg bij zijn. Sanitair is perfect en het dorp en de wandeling er naar toe zijn een aanrader.

helemaal eens met de vorige review. Kleine toevoeging App is zeer gebruikers vriendelijk en de plekken zijn mega

zorg dat je voldoende euro munten meeneemt. Geschikt voor campers tot ca 7 meter. Bakker om de hoek. grijs water en toilet kennen geloosd en ook schoonwater kan bijgevuld worden. stond wel helemaal vol

had er graag gestaan denk ik, maar wij (een ouder echtpaar) werden niet toegelaten zonder NFN pas

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

toilet gebouw is oud maar goed te doen. uitzicht is fantastisch en de prijs is zoals overal duur. wij betaalden 380 NOK zonder stroom en zonder douche muntjes

Sitecode: 19171

mooie ruime plekken alleen toen wij er aankwamen rond 13 uur stond alles vol en 3 campers moesten achteruit het terrein weer af

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

het is gratis maar er ligt overal vuil en als het niet geregend heeft is het 1 stofwolk.. Ook komt er een soort hars van de bomen. Geen voorzieningen en redelijke druk. Bus naar Oslo tegenover de verderop gelegen camping.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

deel van de camping is nog gesloten maar op het hoger gelegen gedeelte is plek voor een paar campers tussen de huisjes in. inderdaad geen mogelijkheid tot lozen van vuil water en chemisch toilet. Schotel doet het niet , te veel hoge bergen en bomen naar wifi is goed

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

we konden wel ons vuilwater lozen maar verder was alles buiten gebruik. plek zelf stelt niets voor. wel in de buurt van het dorpje

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima plek met alles wat je nodig hebt (water elektra legen vuilwater en toilet) behalve een toiletgebouw Vlak bij een supermarkt en restaurantjes op loop afstand. wel duur voor Nederlandse begrippen ca 26 euro maar hier zijn de campings ook aan de prijs

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

heerlijk rustig en op loopafstand van de haven. ouder echtpaar runt de boel en ze zijn super vriendelijk Prima voor op doorreis.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wat een vriendelijke en efficiënte ontvangst. Lekker dicht bij de terrassen en toch heerlijk rustig. Broodjes service lekkere douches Geef zelden 5 sterren maar hier zie ik geen min puntjes

wij betaalden 41 euro voor 1 nacht en als je gebruik wilt maken van het zwembad komt daar nog eens 10 euro pp bij Geen wc papier geen broodjes service en pal naast drukke wegen. we hebben wel lekker gegeten in het hotel voor een redelijke prijs maar s middags 10 euro voor 2 alcoholvrije biertjes

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

sanitair gebouw is beperkt Geen wastafels bij de toiletten en de afwasruimte is zeer klein Als er dan 14 campers staan (hutje mutje) dan is het dringen en vind ik de prijs aan de hoge kant Er zijn verder ook geen andere voorzieningen

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

wat een super camping Duidelijke info verse broodjes ruimte rust en dan dat sanitair Wat een verschil met die lelijke containers zo kan het dus ook!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima plekken Super vriendelijke ontvangst en mooie omgeving Als we nog eens in de buurt zijn dan komen we zeker terug