@Witte1976
Mei 2026
4 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Sitecode: 195900
een mooie plek om te picknicken. Er zijn veel tafels met banken, een schitterend uitzicht en mogelijkheid voor het legen van het chemisch toilet. dit zit aan de achterzijde van het toiletgebouw.
Een leuke plek. Maar zoals gezegd het weggetje naar de parkeerplaats is smal. Op de parkeerplaats kan je wel keren mits er geen auto’s zijn. Al diverse vissers gezien die ook parkeren. We hebben de camper met de neus naar voren gezet zodat we zeker weten weg kunnen morgen. Er is een vuurplaats en een picknicktafel bij het water. Vandaag ligt er ook hout, weet niet of dat altijd zo is.
HEEEEL snel doorgereden, er stonden denk ik wel 10 campers op een rij. Zweden heeft duidelijk lang weekend
Leuke plek maar erg scheef. Er stond 1 camper midden op het terrein. Er was nog 1 redelijk vlakke plek maar dan keken we op 2 meter naar de andere camper. We zijn doorgereden.
Helaas geen mogelijkheid tot het lozen van afvalwater en vullen van drinkwater. er zat wel een kraantje maar daar zou je een sleutel voor moeten gebruiken. Chemisch toilet kan wel geleegd worden. De toiletten waren erg schoon.
Mooie plek, niet te duur. We stonden mooi met uitzicht. We ontnamen wel het uitzicht van de buren. Stroom betaal je op wat je gebruikt. Heel net sanitair, heerlijk warme douche. De bestelde pizza’s waren goed. (er staat een folder bij het sanitairgebouw). Deze plek onthouden we.
Mooie plek om te legen, vullen en tanken. Vanaf de rotonde 1e weg links af slaan. Je ziet het tankstation liggen. Het tankstation is links, lozen en vullen rechts.