@Wmac
Schitterende plaats en heel vriendelijke grappige dame die ons te woord stond. Prachtige omgeving en zeker een aanrader!

Heel fijne camping waar we al diverse keren verbleven hebben. Top met privébadkamer indien gewenst en ook restaurant aan. Op loopafstand van het dorp en rondom een heel uitzicht op de bergen. Wouden er nu weer heen en hebben daar 90km voor omgereden om vast te stellen dat ze gesloten zijn vanwege en we er dus niet terecht konden. We hadden nochtans op voorhand op de app gekeken en daar staat dat ze open zijn. Dus jammer dat ze dit niet melden.
Heel rustige plaats om te verblijven en centraal gelegen voor mooie uitstappen. Ook heel vriendelijk ontvangst van de eigenaars.

Propere camping en heel vriendelijk onthaal. Wel aan de dure kant want betalen voor 1 nacht voor twee personen, camper, krtaxe, stroom en onkosten 49,00 euro. We mogen wel openbaar vervoer en enkele liften gratis gebruiken gedurende ons verblijf. Wifi enkel rond het onthaal. Wel heel mooie omgeving met oneindig veel mogelijkheden om te wandelen.

Nette ruime plaatsen aan de oever van Maes. Ook wifi aanwezig en betaalden 10,00 euro voor 1 nacht.
Goed nieuw aangelegde camperplaats. Momenteel nog gratis, ook stroom beschikbaar aan zuil met jetons doir enkel op knop te drukken.
Retro hangtoiletten, autokerkhof, koude douches voor een prijs van 26€. Goed voor 1 nacht.
Fantastische plek zonder voorzieningen. Heel rustig. Een bestelwagen met 2 mannen erin kwamen nog aangereden om 22u30 en leken mij wel de kerels die omschreven werden in de andere review...maar dus geen last van gehad. verder waren we er alleen.
Rustige camping en vriendelijk ontvangst. Doucheruimtes lagen vol met bladeren en was niet proper. Weinig vlakke staanplaatsen. Hebben er wel goed geslapen, maar volgens mij zijn de 4 sterren wat overroepen. Al bij al toch genoten van onze tussenstop.
Heerlijke gratis plek om te staan en ideaal om de tuinen van Monet te gaan bezoeken!
Heel rustige camping met zeer behulpzame Nederlandstalige eigenaar. Sanitair was wat verouderd, maar heel netjes. Ik ga juist graag naar Frankrijk omdat zij de oude zaken in ere houden en zo vind ik het ook niet erg dat een toilet wat gedateerd is.
Heerlijk rustige plek!
Heel mooie camping met ruime plaatsen. Vriendelijk onthaal. Enkel wifi vooraan nabij onthaal.
Top plaats waar we zeker terug komen.