• Camperlocaties

Partner van

@WoKaTiNA

Ja

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Voor één nachtje, als je laat aankomt van de veerboot, is het prima. Alleen een beetje prijzig. Nu € 275. We merkten de geur alleen op toen we met de hond langs het water liepen.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Ik kreeg maar een plekje op de tweede rij. Maar dat is normaal voor het komende weekend om 13.00 uur. Je moet er gewoon vroeg bij zijn. Het uitzicht op het Noord-Oostzeekanaal is niet zo geweldig; de bomen en struiken die het zicht belemmeren, worden steeds hoger. Maar er blijven nog wel wat gaatjes over. Al met al een aanrader.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Een heel mooi plekje; we hebben nog een laatste plekje om de hoek weten te bemachtigen. De hele haven is prachtig. We hebben hier echt genoten.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Prachtige plek, het hoogtepunt was de vlotsauna. Het eten in het restaurant was ook geweldig. Maar het was niet goedkoop... de toiletten waren schoon.

Sitecode: 22097

We hebben het hier echt naar ons zin gehad. Je kon er wandelen, cranberries plukken of vissen. De toiletten waren schoon en goed uitgerust. Water en afvoer waren overal aanwezig. Er was zelfs een klein tankstation. Dit is het restaurant, zo lekker. De wasmachine was echter niet gratis, zoals geadverteerd; het kostte €6 om te gebruiken.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Prachtige plek; we waren er met slechts twee andere campers. Omdat we zelfvoorzienend zijn, hebben we geen gebruik gemaakt van de faciliteiten. Behalve de buitenwastafel, die zelfs warm water had. Een erg mooie omgeving voor korte wandelingen langs het strand of door de archipel. We raden het van harte aan. Betalen met PayPal werkte zonder problemen.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Het is hier erg leuk. De man daar was vriendelijk, typisch Fins, en liet ons op een extra plek parkeren omdat de onze al bezet was. De douches en toiletten zijn erg schoon. Vissen is ook mogelijk.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Geweldige plek, heerlijk rustig. De ene draaiende windmolen stoorde ons niet. We hoorden meer het geluid van de zee. Geweldige douche- en toiletfaciliteiten, zelfs een sauna was bij de prijs inbegrepen. Betalen met de app was ook heel gemakkelijk.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Zoals beschreven is een parkeerplaats na een bezoek aan Santa Claus Village prima voor één nacht.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Geweldige plek, geweldige beheerders, erg vriendelijk. Absoluut schone douches, toiletten, de hele plek! Het beste is de sauna, die we tegen een kleine vergoeding hebben geboekt. Vissen is ook mogelijk vanaf de camping. Zoals iedereen al zei, is het de moeite waard om hier te stoppen. Het enige wat we niet konden doen, was stoppen bij "Steffi's Café", dat al gesloten was en buiten het seizoen.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Geweldige plek. Rust en ruimte, sledehonden, pony's, kippen. Wat een fantastische gastheer en gastvrouw. Basti neemt uitgebreid de tijd om je alles te vertellen wat er te zien en te doen is. Er is een enorme ren voor je hond. En het hoogtepunt: Basti heeft de buitensauna voor ons opgewarmd. Een droom, we komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Een prima plek voor één nacht. Betaald voor €20 contant. Schone douches en toiletten. Geweldige visplekken. Er is een pizzeria op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

De prijzen zijn redelijk voor Zweden. Wij vonden het prima, gezien alles wat de plek te bieden heeft. Een sauna, douche, wasmachine, enzovoort, plus een mooi strand, zelfs voor honden. We raden het aan.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

We waren hier met vier andere campers. Het was een heel rustige plek. Vissen was mogelijk. Het was ook leuk om te wandelen.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

We hadden ook enorm veel geluk dat we om 13.00 uur nog een plekje hadden. Het is hier zo mooi. De lange rit was het absoluut waard. Prachtig uitzicht, vissen, honden toegestaan. Wat wil je nog meer?

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

zeer mooie rustige plek direct aan het water