@WoMe
- 2019
de plaats is gesloten
Sitecode: 19313
waren hier met onze Schnegge🐌. De ontvangst en latere informatie waren zeer, zeer vriendelijk, we voelden ons hier comfortabel, ondanks slechts één nacht. Helaas waren veel zaken gesloten: Groetjes uit Corona! Heeft ons er niet van weerhouden om de plaats te verkennen! In een zware storm 🌬 moesten we terug naar Oostenrijk omdat de politie de kustweg had geblokkeerd. Dat elke centimeter wordt gebruikt, wie zou dat niet doen als het kan?!
TOTAAL te dure plek. Omdat ik al goedkoper was met volledig WoMo-comfort. Een nieuwe betaalterminal, die een kaartbetalingsfunctie heeft maar niet werkt, maar in plaats daarvan munten neemt. Hiervan is veel nodig: € 12 plaatskosten, € 5 voor elektriciteit gedurende 24 uur, maar slechts voor 21 WoMo's plaats is vlakbij de Elbe, aan de overkant, ongeveer 200m. Stadscentrum goed verwijderd 2 km
Was makkelijk te vinden. Ruimte is makkelijk te besturen. Je staat op het gazon. Rustige plek om uit te rusten. Infrastructuur van de plaats goed. Leuke wijnboer familie. Kosten = parkeerplaats plus elektriciteit 10 + 5 € wijnproeverij mogelijk op de boerderij. Erg leuke sfeer.
Vriendelijke gastheren Bel van tevoren voor een beperkt aantal zitplaatsen en als het antwoordapparaat aan de telefoon is DIRECTORATE. LET OP: Na het betreden van de tuin komen de plaatsen aan de rechterkant van de schuur absoluut in omgekeerde richting. Staanplaatsen smal maar met gazonnet bevestigd.
De plaats is super schoon. Staanplaatsen groot genoeg, je kunt afhankelijk van de auto naast of achter zijn voertuig tafels en stoelen uitpakken en zelfs barbecueën, als je niemand lastigvalt. Infrastructuur zeer hoog. De plaats is zeer centraal gelegen, veel op loopafstand. Een spa en Badewelt in de directe omgeving en direct naast een buitenzwembad, roepen de plaats direct op. 10/19
Sitecode: 12039
Zeer vriendelijke Platzinhaber, conditioning perfect geschikt voor 1 tot 2 nachten. De Ruhr is niet direct te bekijken, maar op loopafstand van het plein op 100 m afstand. Fiets en wandelpaden vol, hondenweide in de buurt. Sanitaire voorziening schoon, het enige nadeel: er is waarschijnlijk een afvoer uit de douche toegevoegd, zo is het water in de cabine en de gang. Voeten en schoenen zijn schoon ;-) Oké!