@WoMo-Fahrer
- 2001
Fijne week op de 4e rij op dit plein. Receptie altijd aardig en vriendelijk. Gewoon genoten deze keer. We komen graag terug
Eerste benadering op de reis naar de Middellandse Zee. Zeer mooie kleine plaats met zwembad. Heb er een paar rustige dagen doorgebracht. Gewoon geweldig voor het begin van de vakantie.
Ik kan het alleen maar eens zijn met de eerdere beoordelingen. Prijs / prestatie is geweldig
Waar voor je geld zonder verhouding Sanitair hele weekend onrein Geluid van jeugdgroepen hele nacht. Open vuur op bosbrandniveau En niemand geeft erom, geen controles.
Zeer mooie plaats. Er is water aan beide kanten van een kaap. De sanitaire voorzieningen verouderd, maar werden voortdurend schoongemaakt
De locatie is erg mooi. Toegang met receptie direct aan drukke weg. Plaatsen erg ongelijk. Kon niet met ons busje rijden en geen van de aangeboden plaatsen beviel. Dus ga door
Zeer mooie plaats met zwembad. Zee / baai voet in ongeveer 300 m te bereiken. Zeer mooie ontvangst
Zeer mooie plek. Sanitair heel goed. Elektriciteit en water ruim. Uitzicht vanaf de plek geweldig
Zeer mooie rustige plek. Duitstalige receptie. Plaatsen verkaveld met haag. Sanitair schoon. Kom opnieuw.