@WoMo-Hoby
- 2014
Het is een fijne plek, maar wel wat lawaaierig vanwege de scheepswerf. We betaalden € 25 per dag voor een camper plus twee personen, een hond en twee toeristenbelastingen.
prachtig onderhouden faciliteit en zeer aardige uitbaters, de sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon en goed onderhouden. De kleine plaats is ongelooflijk mooi. Wij komen graag terug.
Erg leuk om naar schepen te kijken. Maar 's avonds komen de semi-wilden met hun auto's om te racen
zeer mooi aangelegde vierkante dijk met veel ruimte. Elektriciteit, broodbezorgservice tot 17.30 uur V+E afvoer ter plaatse. erg stil. De prijs is verhoogd 15€ + 1,50€ toeristenbelasting per persoon, honden zijn welkom
groot parkeerterrein met weiland bij hevige regen wat modderig, maar ok aan elke kant 16 stroomaansluitingen Kosten vallen binnen de grenzen van EasyPark € 12,65 voor 24 uur stroom 1 kW € 0,50.  geweldig om te wandelen naar de stad en het strand allemaal heel dichtbij.
mooie plek in de haven voor acht campers 200 SEK inclusief elektra, douches en toilet. Betalen bij de automaat op de kassabon viercijferige code voor douche en toilet
mooie romantische zeer rustige CP. Aardige operator en een beetje Duits sprekend. 225 + 50 SEK per dag, douche 10 SEK voor 4 minuten (de douche is een beetje te duur) Zeer nette en schone faciliteit
Gelegen naast de weg maar weinig verkeer 50Sek elektriciteit inbegrepen. Oké voor één nacht
Lekker rustig aan een rotsachtige kust. schoon toilet en douches + elektriciteit inbegrepen
Sanitaire voorzieningen zijn gloednieuw. Er zijn 38 plaatsen. 's Morgens om 8:00 uur komt de havenmeester en haalt 200 SEK of 20 € op. mooie zeer rustige parkeerplaats. Elektriciteit is inbegrepen