@WoMo-Wolf
- 2015
Mooie parkeerplaats achter een dijkje. 50 m van het meer en het fietspad rondom. Maar: €17 inclusief stroom en cassette afvoer is veel. Het water om te spoelen kost extra, net als het verse water. Douches 50 cent. - de douches zijn pas open tot 17.00 uur. Alles onhandig. Welnu, voor de nabijheid van het meer moet worden betaald, maar 5 liter vers water voor koffie en thee moet gratis zijn. Kies dan voor een ACSI-locatie in de buurt.
mooie en rustige ligging in het park. Zeer stil behalve koerende duiven. De toevoerterminal lijkt niet te werken, behalve voor verwijdering. Een stroomaansluiting aanwezig, mogelijk defect. Geen tekstuele uitleg. Maar de locatie is geweldig en ik kan niet zeggen of het verblijf iets kost. Ideaal en veilig voor een zelfvoorzienende WoMo.
Privé beheerd. Het pad naar het strand is omslachtig, zeker wanneer de bospaden - zoals nu het geval is - vanwege brandgevaar voor iedereen zijn afgesloten. Wat ontzettend vervelend is, is een luide waterpartij met vee (uitgezonden met gigantische luidsprekers in de buurt) die twee keer per week het entertainment op het plein massaal verstoort. Het is beter om te investeren in waterglijbanen en zwembadtralala dan in voldoende toiletten. Hier sta je in het hoogseizoen.
Kampeerplaats gelegen aan het prachtige kanaal van Nancy met uitzicht op de jachthaven en het water. Centraal gelegen en ideaal voor sightseeing. Aan- en afvoer (chemisch toilet) aanwezig. Alleen vers water aan de kraan voor het toilet. Grijs water kan niet worden afgevoerd. Elektriciteit kost extra. Per 30 juni 2022 betaalden wij in totaal € 19,65 per nacht voor 2 personen.
Leuke parkeerplaats op eigen grond achter een eengezinswoning. Rustig, maar goed bereikbaar. De toegang vanaf de drukke weg is een beetje verwarrend, je kunt alleen rechtsaf de camping op en het kan zijn dat je 50 meter terug moet via de rotonde. Behalve de stroomvoorziening voor stacaravans is alles aanwezig. Vriendelijke service, € 10, schoon.
11 € / nacht. Wordt rond 18.00 uur opgehaald. Voldoende parkeerplaatsen op het rustige en verlichte parkeerterrein van het sportcentrum (begin oktober 2021). Alle aan- en afvoermogelijkheden zijn aanwezig. Ook mag er gebruik worden gemaakt van schoon sanitair in het sportcentrum. Uitgangspunt voor mooie fietstochten in de omgeving. Edeka verkrijgbaar in de stad. Een wandeling door de “spots” mag niet ontbreken.
Laatste sanitaire voorzieningen. Brandschoon. Verhitte. (Kleenex toiletpapier 😅). Rustig, rechtvaardig, vriendelijk personeel. Eigenlijk een camping. Maar de WoMo's hebben dit allemaal zelf, in dit opzicht een beschamende oplossing. De prijs van 28 € / nacht is voor velen absoluut oninteressant. De toeristenkaart met diverse kortingen vanaf € 3,50 / persoon. is inbegrepen in de € 28. In de grote rust. "Laternchen" een schnaps troost de prijs!