@WoMoBo24

De douche is zo vies dat ik bijna moest overgeven. en je moet er geld voor betalen. bah

De oudere dame bij de receptie is even wennen. Ik zou niet zeggen onvriendelijk, maar vriendelijkheid is anders. Ik ben een gast en ik breng het geld mee, dus ik kan wat vriendelijkheid verwachten, ik ben ook vriendelijk. Bij aankomst wordt uw identiteitskaart als borg verzameld. Dat vind ik nogal brutaal.

Plaats verouderd met renovatieachterstand. Het sanitair bij de receptie is schoon en o.k. De oudere dame bij de receptie erg vriendelijk, behulpzaam en erg aardig. Veel vaste kampeerders die hun perceel verkwisten. Paden worden niet onderhouden, kuilen. Zitplaatsen oud en vol vogelpoep. Alles lijkt achterhaald en onzorgvuldig.

Een standplaats zonder veel comfort. Bomen hangen vrij laag, pas op met de dakconstructies. Afvalcontainer loopt over en stinkt bij 34 graden in de schaduw omdat hij in de volle zon staat. Geen afvalglascontainer voor verwijdering. Een standprijs van 10 euro is redelijk. Water kost extra.

Sanitaire voorzieningen zijn super schoon. personeel vriendelijk. locatie goed. De openingstijden van de receptie en het restaurant zijn klantonvriendelijk. In het hoogseizoen om 20.00 uur gesloten. Nachtrust wordt niet nageleefd en wordt niet gecontroleerd door de operator. Feesten tot middernacht wordt getolereerd.

Veel te weinig gratis douches en toiletten voor zoveel gasten in het hoogseizoen. In de rij staan zoals op de kermis. Stroom slechts 6 ampère.

Strand en sanitair totaal vies en verwaarloosd. Begrijp je de positieve recensies niet of ziet je huis er net zo vies uit?

Goede ligging, direct aan de Moezel, 2 schone en verzorgde sanitaire voorzieningen, kleine biertuin, leuke receptie met een klein winkeltje en broodjesservice, kleine aanlegsteiger, 10 minuten lopen naar Zell. WLAN niet altijd beschikbaar, stoffige paden op het plein in de zomer en als het waait. Grind op de plaatsen vrij grofkorrelig.

Mooie en rustige plek. De plaatsen aan het water zijn allemaal bezet door langdurig kampeerders, dus alleen de 3e rij blijft over. Ontvangst zeer vriendelijk. Broodjesservice vanaf 9.00 uur Sanitair schoon maar alles is afgesloten en in een soort kooihuisvesting. Alleen met sleutel erin of eruit. Prijs gemiddeld 30 tot 35 euro inclusief elektra. Al met al 3 sterren.

33 euro voor een grasveld met elektra en sanitair in de oude container is zeker te duur. 50 cent extra vragen voor de douches is brutaal. Geen gastronomie ter plaatse. Uitzicht op het Siebengebirge is prachtig.

Een stuk modderig grasveld is beschikbaar voor 45 euro. De sanitaire voorzieningen zijn van binnen schoon maar doen denken aan containers. De bestaande stroomaansluiting van 45 euro per nacht werd 8 keer weggegooid omdat er blijkbaar nog geen 6 ampère was gezekerd. Sorry daarvoor Prijs. De ligging en het uitzicht zijn prachtig als je 's nachts gestoord wordt door het scheepsverkeer en de luidruchtige spoorlijn met de goederentreinen. Ik kom niet terug voor 45 euro.

Leuke, vriendelijke ontvangst. Ligging direct aan de Rijn en slechts enkele kilometers van Düsseldorf Airport. Het plein is in de winter een uiterwaarden van de Rijn. Zo zijn alle gebouwen ontworpen als containers. Sanitair is OK voor containers. De plaats is vrij ongelijk en de weide was slecht gemaaid. Om 6 uur 's ochtends vertrekken de eerste vliegtuigen elke minuut uit DUS, dan is de nacht voorbij. Volgens de ADAC-classificatie is het 2 sterren.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Voor de prijs van 50 euro per nacht zijn de verouderde en niet onderhouden sanitaire voorzieningen onredelijk. De toiletten zijn zo klein als in een vliegtuig, de afvoer in de douche was verstopt en je stond in je eigen saus of die van je buurman. Al met al zijn de sanitaire voorzieningen totaal verouderd. Verder zag ik geen enkele tuinman die elke dag controleerde of alles in orde was.

Sitecode: 92019

Mooie, moderne SP. Helaas zonder zicht op het maar en direct aan de weg.

Locatie en uitzicht fantastisch. Standplaats modderig in de regen. 90% vaste kampeerders. Sanitaire voorzieningen zijn toe aan renovatie. De afvoer van zwart water vindt plaats via een oude toiletpot. Ik moet grijs water gewoon in het regenriool laten lopen. Het parcours zelf is aangelegd in terrassen met een zeer steile afdaling. Geen aanbeveling voor campers van meer dan 5 meter, anders zouden ze kunnen landen. Prijs per nacht inclusief 2 personen 26 euro.