@Woby1
- 2016
Leuke plek aan de Donau. Sanitaire voorzieningen zijn verouderd en aan renovatie toe. Nog steeds oké voor één nacht (€ 15 met elektriciteit). Volg de borden, niet het adres of de coördinaten
Zeer mooie parkeerplaats op het terras met een prachtig uitzicht. Personeel erg behulpzaam toen ik bijvoorbeeld mijn waterpomp moest vervangen.
Zeer mooie camping. Schoon sanitair, zeer goede openbaar vervoer verbinding naar de stad en omgeving voor de deur
Heel mooi veld. Schoon sanitair, douche €2 onbeperkt, gratis V/E en aardige operators. Goede verbinding met het openbaar vervoer, veel winkels in de buurt
Mooie parkeerplaats bij de jachthaven. Strand en openbaar vervoer binnen handbereik, schoon sanitair, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding €16. Ook een aanrader voor de Floriade
Een hele mooie camping, direct aan het strand. Aan- en afvoer gegarandeerd, sanitair met schone douches, sauna mogelijk, klein restaurant op het terrein, zeer aardige uitbaters
Nieuwprijs € 27,00
Zeer mooie RMK-plaats direct aan zee. Veel barbecuefaciliteiten in het bos. Zandstrand De laatste boom in Estland voor Finland
Een hele mooie camping, alles schoon, modern ingericht. De uitbater erg vriendelijk. Aanbevolen uitstapjes met de auto naar Narva (kasteel aan de Russische grens) en Sillarmae. Ongeveer 130 km van Tallinn.
Wij waren hier van 09/06-11/06/22. Een hele mooie ruime camping. Gedetailleerd design, moderne sfeer. 100% aanbevolen. Nu op naar Estland.