@Woertink
- 2013
perfecte cp splinternieuw alles aanwezig we waren hier 26 maart 2026 zelfs electra gratis
prima plek ruimte genoeg alles aan wezig behalve electra ,stadscentrum 4 min lopen zeer bijzonder mooie vakwerk huizen
we zijn hier 28 febr.een weekend geweest met de camper ,bijzondere locatie ,lekker rustig een aanrader bedankt en veel succes Henk en Annie
locatie prima krappe plaatsen . sanitair onder de maat slecht af ge werkt . informatie naar de stad O met de bus en trein of metro prima dus niet klagen
prima camperplek vriendelijke beheerder ,goede locatie voor steden bezoek bus dichtbij ,prijs lekker goedkoop sanitair schoon ,wie meer wil moet naar een 5×××× camping gaan
prachtige plek mooi,, bij de stadsmuur, super mooie stad schoon en veel monumentale gebouwen ,geen voor voorzieningen behalve electra betaald Bedankt gemeente Parderborn
prachtige plek alles dik in orde, 3 dagen gestaan lekker rustig ,weinig last van de bouw werkzaam heden over dag, leuke haven meesters
We zijn hartelijk ontvangen door Helen en Richard op hun geweldig mooie rustige camperplek, met een uitzicht heel bijzonder mooi gebied om te niksen,wandelen en fietsen ook genoten van een prachtige zonsondergang en sterrenhemel ,plek om te onthouden ,groeten en succes Henk en Annie Woertink uit Hardenberg ps douche en wc staan op de planning
prachtige nieuwe camperplek super aardige eigenaren, klein restaurant prima keuken het duurt even maar dan heb je ook wat douche en wc dikke tien nieuw en super schoon mooie ruime plekken Dank Lau en Iris ga zo door
prima plek , leuke sportactiviteiten s'avonds rustige nacht gehad dank gem Harderwijk
Hele maal eens met de vorige schrijvers prima plek aan de rand van de duinen 2,5 km van Egmond aan Zee 8km van Alkmaar en nu ook toilet gebouw klaar 4 wc en 4 douche, warmwater voor afwassen, waar vind je nog zo' n plek aan het strand we komen zeker terug ,in middels is het nieuwe veld ook klaar met stroom en electra ,hele vriendelijke ontvangst top
prima camping we stonden boven sanitair daar matig maar goed schoon ,beneden super mooi toilet gebouw, restaurant kleine kaart maar super lekker ,restaurant op zich is al een beziens waardigheid oud gebouw uit de DDR tijd vraag de restaurant eigenaar naar de afkomst zij heeft een mooie foto reportage
mooie ruime plekken voor de camper,netjes en schoon ,fijne ontvangst ,Twentse hartelijkheid ,een plek om terug te komen .alle faciliteiten aanwezig,
prima camperplek twee nachten gestaan in mooie omgeving veel fietspaden Ermelo en Harderwijk dichtbij , aardige eigenaar ,plek om terug te komen
prima camping alles bij de hand ruime plekken inclusief stroom,super schoon sanitair, bus voor de poort voor 1.75 € naar centrum Sevilla
dit is een prima plek ,qua prijs en plek ,schoon toiletgebouw ,goed geregeld met sleutel ,aardige mensen op haven kantoor ,we hopen hier nog eens terug te komen ,mooie fietsroutes vanuit Cuijk, Henk en Annie uit Hardenberg
prima plekken hier vaker gestaan ook om te vissen ,sanitair is er altijd super schoon ,kan me echt niks bij voor stellen van de vorige review
hier gestaan 23 tot 27 juli 2020 prima plek heerlijk gevist op carper mooie ruime plekken zowel schaduw als zon en dat voor 12,50€ Inc stroom sanitair is een voldoende