@Wohmli21
- Mercedes-Benz Frankia MB 5300 kg
- 2008
- Mercedes
- Integraal
We hadden twee nachten geboekt op deze fantastische camping en ons verblijf met één nacht verlengd. De receptie en onze staanplaats, nummer 134, waren uitstekend. Alles op de camping is erg schoon. Er zijn veel fiets- en wandelroutes direct vanaf de camping. De speeltuin voor kinderen is perfect. We komen zeker terug.
Deze camping in Lohme is klein maar prachtig. We werden hartelijk en vakkundig ontvangen door Paul. Vanaf de camping loopt een mooie wandelroute direct naar de Königsstuhl (kalkstenen kliffen). De wandeling naar de haven met zijn mooie restaurant met panoramisch uitzicht is ook zeker de moeite waard. Bovendien zijn er twee uitstekende restaurants direct naast de camping (Daheim en Seekiste).
De camping is prachtig. We kwamen 's avonds aan en werden heel vriendelijk en hartelijk ontvangen. We kregen een staanplaats direct aan de Saale. Ons bezoek aan restaurant Schifferklause was ook uitstekend. Er is ook een wandel- en fietspad direct vanaf de camping naar Bernburg. Kortom, ons verblijf was perfect en we komen zeker terug.
Een zeer hartelijk welkom. De camping was brandschoon, rustig en vlakbij de rivier de Tauber. Het was ook ideaal voor onze 8,30 meter lange camper. We komen zeker terug.