@Wohni91
Geweldige plek vanaf de locatie. V/E super toegankelijk. Maar 2 vuilnisbakken voor ca. 60 kampeerders ? en dan de brutale prijs voor een onverharde plek omdat je je erg ongewenst voelt en zo word je daar als kampeerder behandeld. Het is ook chaotisch.
Om Erfurt te verkennen en al met al is het een goede plek om te verblijven. pas op voor de fietsen!!! veel gebroken glas in de buurt van het stadion en het park.
Voor de kasteeltour en om het stadscentrum van Füssen Top te verkennen. V/E, elektriciteit all inclusive voor 22 € per dag je kunt ook per uur verlengen. toiletten en douche…. Oh nou ja …. daardoor een ster verwijderd.
Topplaats voor 1 tot 2 nachten. alles wat je nodig hebt is aanwezig behalve de afvoer van grijs water. Met de fiets naar het buitenzwembad in 5 minuten zeer mooie badkamer. en je kunt ook de Dino-tentoonstelling bezoeken als je met kinderen reist
Al met al ok voor een overnachting. Helaas geen V/E maar voor 3 € kun je de hele dag in het buitenzwembad doorbrengen. het stadscentrum is ook gemakkelijk te bereiken. Tijdens de doordeweekse ochtenden is er echter veel te beleven op straat aan de voorkant.
Top plek, ook heel leuk voor kinderen omdat de waterspeeltuin net over de heuvel ligt