@Wohnmobil1305
Tot 4.4. gesloten wegens bouwwerkzaamheden
2023
We werden heel vriendelijk begroet door een jonge man. Hij legde ons alles uit. Alles is schoon en goed onderhouden. Wat wil je nog meer?
De plaats is nog steeds open en geniet een grote populariteit. De toiletten zijn ook open als het café opengaat.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
De toiletafvoer kan helemaal niet worden voltooid, omdat het aan de kant van de weg is en niet bij de toiletten!!!
Een super plek met een hele aardige eigenaar. Aan de meren kun je overal staan. Uniek is het toilet (tevens berging). De wijn is heerlijk. Het beeldenmuseum, op 4 km afstand, is de moeite waard. We hebben hier twee hele leuke dagen doorgebracht.
Aangezien er van 5 t/m 7 augustus 2022 een camperbijeenkomst plaatsvindt, is het terrein gesloten.
Alles wat je nodig hebt een echte aanrader is de Thaise snackbar op ongeveer 500 meter van het plein
De automaat accepteert geen buitenlandse bankkaarten, noch EC- noch Visa-kaarten. Een Belgische kampeerder heeft voor ons betaald met zijn kaart
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Geweldige ruimte, hele grote parkeerplaatsen, alle winkels in de stad, geweldige fietstochten mogelijk, de ijssalon in Maria Veen is geweldig, je moet zeker een ijsje eten.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Aan het einde van een P, heel centraal, maar korte ruimtes, soms bezet door auto's, ok voor een overnachting