@WohnmobilJC
We verbleven er één nacht, €15 via ACSI. De staanplaats was groot genoeg voor onze 8 meter lange caravan plus fietsendrager. We stonden achterin, onder de bomen, en hadden een rustige nacht. De sanitaire voorzieningen waren prima, het enige minpuntje was het ontbreken van een toiletbril.
Ruime staanplaatsen onder dennenbomen, heerlijke sfeer. De sanitaire voorzieningen zijn goed en worden meerdere keren per dag schoongemaakt. De prachtige baai ligt op ongeveer 400 meter afstand. We verbleven hier 6 dagen en voelden ons zeer op ons gemak! Alleen op de 5e dag kwam er een Engelsman aan op de naastgelegen staanplaats en liet zijn airconditioning aanstaan. Dat vonden we minder prettig!
Ruime terrassen onder palm- en eucalyptusbomen, die veel bladeren verliezen. Grote douches met warm water. Helaas was alleen het kleine zwembad open. €25 met ACSI in mei. Vanaf hier bevindt u zich direct in het wandel- en fietsgebied.
Sitecode: 20312
Camping met prachtig uitzicht op zee en een aangename sfeer. Het sanitair was modern en zeer schoon. In mei betaalden wij €25,- zonder elektriciteit. Het enige nadeel: met een fietsendrager van ruim 8 meter lang konden we de fiets alleen maar schuin parkeren en pasten we er maar net in. De toegangsweg naar het plein is erg smal!
Rustige plek vlakbij het meer. Modern en schoon sanitair in oude huizen. Veel hutten of stacaravans. Wij betaalden 19,50 euro met camper en 2 personen zonder stroom.
Weide omgeven door bomen en struiken. U kunt zelf de standplaats kiezen. Erg stil. Douches en toilet schoon. We zullen terugkomen!