@WohnmobilKalli
Lid van Campercontact sinds 2026
Sitecode: 195877
Een erg fijne camping. De eigenaren zijn supervriendelijk. De staanplaatsen zijn ruim. De camping heeft alles wat je nodig hebt. Het meer ligt er direct naast. Een speciale vermelding: omdat mijn vrouw in een rolstoel zit, hebben ze snel hellingbanen voor het douchegebouw geregeld. Er wordt binnenkort een permanente hellingbaan aangelegd. Zeer tevreden, een echte aanrader.

Helaas is het erg duur, €18. Het heeft alles, maar je moet voor alles extra betalen. Het ligt direct aan de weg, dus het is een beetje lawaaierig. Het is schoon en goed onderhouden; je kunt er prima één nacht verblijven.
Geen schaduw, maar een fijne plek met alles wat je nodig hebt. Winkels en het stadscentrum vlakbij. Prijs: €10 voor elektriciteit, €1 voor water en riolering. Het zal vanaf 5:30 uur 's ochtends lawaaierig zijn, omdat de werklieden direct achter ons naar hun werk rijden. Lawaaierig vanaf 5:30 uur 's ochtends, omdat de werklieden direct achter ons naar hun werk rijden.

Ingewikkeld inchecken; je moet de toeristenbelasting via een app betalen, de rest contant. De staanplaatsen zijn slecht onderhouden, de terreinbeheerder is onvriendelijk en ze zijn niet toegankelijk voor mensen met een beperking, ondanks de borden die dit aangeven. Helaas is het er lawaaierig vanwege de nabijheid van de weg. Het meer is niet bereikbaar vanaf de staanplaats, omdat de toegang beperkt is tot mensen met een boot. De prijs voor deze staanplaats is te hoog.
Alles wat je nodig hebt is aanwezig: elektriciteit (2 kW, 1 euro), water (80 liter, 1 euro), rustig ondanks de kerk, winkels in de buurt, verlicht, afvalverwerking beschikbaar.