@Wohnmobilfreunde66
Helaas kunnen we maar 3 sterren geven. De nabijheid van het stadscentrum, het museum en het Aasee-meer is wellicht een pluspunt. Het lawaai van de straat en de mensen die 's nachts rondhangen zijn echter zeer negatief. €12 is te duur. De eigenaar was wel erg vriendelijk.
We hebben het vijf sterren gegeven omdat we ons er tijdens Oud en Nieuw erg op ons gemak voelden. Hartelijk dank aan de eigenaren voor deze geweldige camping. We komen graag terug.
Een overwegend rustige parkeerplek. Je hoort de snelweg wel een beetje. Desondanks is de prijs-kwaliteitverhouding prima. Waarschijnlijk nog aangenamer in de zomer. Bedankt voor je verblijf.
De parkeergelegenheid was heel eenvoudig. Het grasveld was afgesloten, maar er waren parkeerplaatsen op de binnenplaats. Misschien zouden er enveloppen bij moeten liggen. We konden de afvalinzamelpunten niet vinden; er waren geen borden. Of misschien waren we gewoon blind.
Omdat we bij aankomst de enigen waren, genoten we van de plek op de eerste rij, met uitzicht op de jachthaven. Verder verliep alles soepel zodra je de locatie een beetje had verkend. Als er niemand is, kun je betalen door een envelop in de brievenbus bij het restaurant te doen en gebruik maken van de douche/het toilet met een code die je per sms ontvangt. Bedankt voor zo'n fijne plek.
We hebben een heel fijn verblijf gehad. Alles was perfect. Dank daarvoor.
Een eenvoudige, grote parkeerplaats bij het sportterrein met speciale plaatsen voor campers. Desondanks was ik aangenaam verrast door hoe rustig het 's nachts is. Alle faciliteiten zijn ook aanwezig. Zelfs de douche is de hele dag beschikbaar, behalve tijdens evenementen en op zaterdag van 7.00 tot 18.00 uur. Het was een aangenaam verblijf met een mooi stadscentrum.
Prachtig gelegen camping met zeer vriendelijke eigenaren. Rustige ligging en een startpunt voor mooie fietstochten. We hebben ons er zeer op ons gemak gevoeld. Dank jullie wel.
Zeer mooie en ruime plaatsen. We voelden ons zeer comfortabel. Eén ster minder omdat de vakantieappartementen de stilte 's nachts niet altijd respecteren. Er is waarschijnlijk meer echo via de overdekte terrassen. Desondanks zijn de vakantieappartementen nog steeds goed gepland. En bedankt voor de service op de plaats. We komen terug.
Geweldige plek en vriendelijke gastheer. We voelden ons erg op ons gemak. Tot de volgende keer. 👍
De plek op de foto bestaat wel, net als de elektriciteitspaal. Maar het geld was weg en er was geen elektriciteit. Het is ook onduidelijk waar je voor de plek moet betalen. De plekken zijn blijkbaar eigendom van de gemeente en maken geen deel uit van de camping. Vandaar de slechte informatie van de receptie. We zouden er niet meer heen gaan.
We werden hartelijk ontvangen en rondgeleid door de eigenaren. We voelden ons zeer op ons gemak. Bedankt voor alles.
Pure oplichterij. Om de parkeerplaats alleen voor water en afvalverwerking te gebruiken, moet je een geldige parkeerboete van € 15 halen. Anders riskeer je vervolging.
Alles wat een camperaar nodig heeft, is aanwezig. Supervriendelijke eigenaren. Je krijgt een sleutel voor de toegang, de elektriciteitskast en het afvalbrengstation. Elektriciteit en afvalverwerking zijn inbegrepen. Bedankt voor het geweldige verblijf.
Wij zijn teleurgesteld in St. Peter Ording. Voor ons is de plek niet meer dan standaard. Twee parkeerplaatsen bezocht met een industrieel karakter. Buiten het seizoen 2025 kost de gastenkaart nu 3€. Wij vinden de prijzen buitensporig. Natuurlijk is het in de zomer waarschijnlijk mooier, maar dan is het ook duurder.
Momenteel een grote bouwplaats en bezet door bouwvoertuigen.
Geweldige parkeerplaats, alles was goed doordacht en zeer goed onderhouden. We komen zeker terug. Dank aan de familie van den Beucken voor dit heerlijke weekend in hun oase van welzijn.
Zeer goed geplande en liefdevol ontworpen parkeerplaats. We voelden ons hier zeer op ons gemak en zouden graag terugkomen. Het enige nadeel is de toeristenbelasting of toeristenbelasting die erbovenop komt. Maar de eigenaar kan er niets aan doen. Nogmaals bedankt voor 2 geweldige dagen.
Mooie parkeerplaats om te ontspannen. Alle aan- en afvoermogelijkheden beschikbaar. Vanaf hier kunt u prachtige fietstochten starten.
Geweldige parkeerplaats met royale parkeerplaatsen. Mooi en schoon sanitair. Goed doordacht in- en uitchecksysteem. Prachtige omgeving voor fietstochten. Wij komen graag terug.