@WolfHey23
- 1973
Wie op zoek is naar rust en verbondenheid met de natuur, zal deze camping waarderen. De grote, oude bomen in dit kleine bos met veel open plekken: puur natuur. Eenvoudig, maar schoon sanitair. Satellietontvangst alleen in openbare ruimtes, goede Wi-Fi. Zeer vriendelijke bediening. Ik kan deze plek alleen maar aanbevelen.
Zeer mooie parkeerplaats op een prachtige, rustige locatie. Prachtig uitzicht, hier kun je heerlijk ontspannen. Het echtpaar dat voor ons zorgt is heel attent en vriendelijk en heeft veel te vertellen. Ik was hier vier dagen, waarvan er twee gepaard gingen met onweer en regen. Het was echt heel ontspannend. Eenvoudig ingericht, maar voorzien van alles wat je nodig hebt. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers.
Een prachtige en vooral zeer rustige plek met alles wat je nodig hebt. Het zwembad is heerlijk verfrissend en de goed onderhouden olijfboomgaard nodigt uit tot een wandeling en de bijzondere en indrukwekkende oude binnenstad ligt op loopafstand! De prijs per dag/nacht bedraagt nu € 24 inclusief elektriciteit.
Nog steeds een mooie en rustige parkeerplaats. Het verkeer op de aangrenzende regionale weg is geen probleem. Verder was alles schoon en goed, zoals meerdere keren beschreven, € 20 per nacht.
De parkeerplaats is niet meer beschikbaar. De eigenaar is veranderd.
Sitecode: 11955
Rustige plek direct achter het ambachtelijke museum. Gewoon zonder V + E. Ernaast is het molenrestaurant met een goed menu. Wandelpad naar Ilkenberg, de "heilige berg" met vroege geschiedenis. Ook leuke fietstochten mogelijk.
Zeer natuurlijke parkeerplaats zonder berging. In de visserij kunt u op verschillende manieren verse vis (niet dagelijks) en gerookte vis kopen. Mooi gazon en zwemgedeelte. Voorkant plaatsen met elektra, spoelbak en drinkwaterkraan aanwezig, zeer rustige ligging, winkelvoorzieningen op 3 km. 5, - € per nacht zonder elektriciteit
12 parkeerplaatsen aan de zijkant van de parkeerplaats van de thermale baden. Betaling aan de automaat alleen contant, € 9, - inclusief. Toeristenbelasting voor één persoon, extra personen € 1,50 per stuk. Rustig en groot genoeg parkeerplaatsen, eerste rij direct aan de lokale weg, 's nachts rustig. Afvoer bij een halte op straat. Drinkwater kost 1, - € 10 minuten extra, kleine hoeveelheid (koffiewater) gratis. Een aanrader