@Wolfmobi
wifi was ok . proper en goed onderhouden Was ok 2 nachten gebleven. Je ziet de waterval niet op de camping maar wel mooi zicht op wilde rivier net voor ze naar beneden gaat.
Waren buiten het seizoen dus hadden de camping bijna voor ons alleen. geweldige plaatsen in natuurlijke sfeer. geen aangelegde plaatsen dus meer van sta maar . Het sanitair was proper en de douches (4) waren geweldig en warm. Wasmachines, lozen wc, elektriciteit,warm water , sauna ja alles is aanwezig. Het is een mooie plaats en je ziet dat ze nog aan het veranderen zijn. We zijn een x-tra nacht gebleven
via de brug naar Milo Zweden binnengereden en dachten aan de kust te staan. Dat was op een zaterdag niet te doen van het volk dus uitgeweken naar deze CP. Geweldig rustig en is net buiten het Natuurgebied grens dus hier mag je overnachten. Heb al sporen gezien van eland dus in de ochtend sta ik op uitkijktoren hier vlak naast parking. Ook pic nic bank en plaat om te kampvuren is hier naast de parking. Dit was wat ik verwachtte van dit land!
knappe plaatsen! Max 4 campers op een plaats waar andere er 6 of meer zouden zetten afgebakend met haag voor privacy. we waren buiten het seizoen en kregen zo’n plaats voor ons alleen! ongelofelijk vriendelijk. Alleen spijtig van het vliegveld vlak ernaast waar er een vliegtuig s’nachts opsteeg.
geweldig! rustig en een groot wandelgebied voor onze honden. En heel leerzaam wolvenpark. knap
Als je geluk hebt dat het niet druk is en dus niet volzet is dit een voorbeeld als camperplaats! mooie plaatsen en gratis stroom. spijtig van het beperkt aantal plaatsen. Geweldig mooie omgeving om te wandelen. Wij hadden het geluk dat er nog een mooi sneeuwtapijt lag ook.