@Wolke_7
- Morelo Palace 85L
- Iveco
- Liner
2021
Nadat we erg teleurgesteld waren door de SP Kloster Andechs, reden we naar de parkeerplaats in Herrsching. We vonden de plaats leuk en de operator was aardig en meegaand. Wat de prijs betreft, moet u echter corrigeren dat deze vanaf € 18 kost, afhankelijk van de lengte van het voertuig. Voor onze stacaravan, die 8,7 meter lang is, betaalden we € 28 per nacht. Dat vind ik best sportief voor een SP.
We wilden de parkeerplaats vandaag eigenlijk 2-3 dagen gebruiken. Na aankomst realiseerden we ons al heel snel dat we hier niet zouden blijven. De pakketten zijn zo smal dat je gewoon de deur open kunt doen. De hele plaats maakte indruk op ons: pure droefheid. Daarna zijn we doorgereden naar de parkeerplaats in Herrschingen, die is wat duurder maar naar onze mening prettiger.
2020
We verbleven in juli 2020 5 dagen op deze staanplaats. We hadden een mooi perceel, dat ook groot genoeg was voor ons voertuig (8,7 m). Het centrale fietspad loopt direct op het plein en het stadscentrum van Volkach is te voet in een paar minuten te bereiken. Er is geen V&E direct op de baan maar in de directe omgeving van het Volkacher buitenzwembad. Het enige dat ons stoorde was dat de ontvangst van de mobiele telefoon erg slecht was, maar dat heeft zeker niet voor alle campers gevolgen.
Alles klopt hier echt. We verbleven 6 dagen in "Kalli" en we hebben er echt van genoten. Het plein nodigt uit om te vertragen, de voorzieningen zijn schoon en de kavels zijn ruim. De V&E kan ook goed worden gestart met grotere voertuigen. Hier heeft de beheerder met succes geprobeerd een geweldig aanbod voor ons campers samen te stellen. We komen zeker terug.
Sitecode: 20876
We waren op de Fazenda in oktober 2019. Een heel mooie plek die je uitnodigt om te blijven hangen. De SP is trouwens gratis, er wordt alleen van je verwacht dat je iets eet in het bijgevoegde restaurant (ontbijt, diner of regionale producten). We hebben daar gegeten en waren gewoon blij om het beste eten te vinden dat we tijdens onze reis hadden, sterrenniveau.
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Gemakkelijk parkeren voor de ingang, zonder service. De kosten variëren afhankelijk van het seizoen. Max. 4 € per dag. OKÉ voor een nacht. De plaats is erg mooi.
(+) Het hele jaar door open staanplaats, zeer dicht bij de stad (in 15 minuten ligt Rovinj op loopafstand), alleen via een weg van de Adriatische Zee (-) De plaats begint oud te worden, zeer smalle bomen, moeilijk te besturen voor grotere voertuigen, in het algemeen slechts enkele plaatsen geschikt voor voertuigen> 8m, voor de grootte te weinig douchehuizen
We waren van 22.9 tot 25.9 in het kamp Burgstaller. (+) Mooi aangelegde ruimte, voor mobiel max. 9m, water, elektriciteit en riolering op tal van plaatsen, zeer schone douchehuizen (-) verwijdering voor grotere mobiele slecht benaderen, let op - dakbedekking ter beschikking te laag voor vrachtwagenchassis, smalle opritten
We stonden daar in september 2019 twee dagen met onze mobiel. De plaats is eenvoudig maar gratis. Zeer geschikt voor grote mobiel. Met de fiets ben je erg snel in Passau. Winkels in de buurt en dagelijkse broodjesservice.
We waren op weg naar Kroatië voor een nacht in Schlüsselfeld. Helaas zijn de parkeerplaatsen door de uitbreiding van het servicecentrum momenteel alleen geïmproviseerd. Er is geen elektriciteit en er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar. Na afronding van het bouwproject kun je de plek zeker weer aanbevelen, op dit moment een noodoplossing.