@Wolkenunterwegs
- 2019
- Fiat Ducato Ducato
- Alkoof
Vriendelijke terreinbeheerder, erg leuk om te fietsen, we hebben ervan genoten.
We brachten 2 dagen door op de plaats 200 m verder direct aan de Wesser was geweldig hier zal zeker terugkomen geen elektriciteit of verwijdering maar echt leuk
We vonden de plek super een goede plek om te fietsen naar de supermarkt of bakker op slechts 800 m en ook 's nachts rustig
Het is een goed startpunt voor een fietstocht.Net 100 m en dit alles voor een geweldige prijs als je alleen voor elektriciteit en water hoeft te betalen 😁👍
we waren er van zaterdag tot zondag omdat de plaats vol was geweldig om te fietsen tijdens de week kon je ook broodjes halen elektriciteit was gratis en het was erg rustig we dachten dat het goed was 👍
Geweldige locatie om te fietsen en geweldige gastronomie, maar voor mensen die rust en stilte willen, is de plek geen aanrader, maar we vonden het leuk
We vonden de plaats erg leuk geweldig om te fietsen en voor 8,50 euro heel goedkoop aan de kust kost het 28 euro
Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding goed mooi uitgangspunt om te fietsen, wandelen of winkelen toiletten oud maar schoon we komen nog een keer terug
Een van de mooiste plekjes zo dicht bij het water als je op panorama zit is er niks mooiers er is geen stroom en geen bakker in de buurt en 12 euro is ook OK

super mooie plek om te fietsen direct aan het meer 100m weide boomgaarden 100m voor iedereen en 100m naar het kanaal met fietspad rustig 's nachts Winkels ook maar 1000m
Geweldige plek met uitzicht op het meer zijn bereden met de fiets zullen zeker 's nachts weer rustig komen en er waren 15 stacaravans 👍👍
Een zeer goede plek om 's nachts heel rustig te fietsen voor 5 euro super we komen nog een keer de vissnack wordt aanbevolen goed en goedkoop
Want anders is de plek goed als je zelfvoorzienend bent.De plek is geweldig. Verlichte plaats Geweldig voor fietstochten en goed winkelen het enige dat niet zo goed was, is dat we er waren van zaterdag tot zondag en het was erg luid 's nachts tot 0200
Voor het overige geweldig en er waren zeker 20 campers tot aan de bakker 1km broodjes geweldig en heerlijk om te fietsen
Voor anders geweldig / heel rustig 's nachts / we reden een fiets is geweldig en zal zeker terugkomen 👍
Supertuin is de toegang waard. De plaats is goed en rustig. Het begint pas vanaf 0715. Lawaaierig verkeer. 4,60 euro betaalt een euro voor elektriciteit
Een mooie omgeving super leuk goed om te fietsen Veel waar voor je geld