@Wollie1
Lid van Campercontact sinds 2026
Kleine, fijne en rustige camping in een klein dorpje. Erg vriendelijke ontvangst en daarna zelf een plekje zoeken op de weide met voldoende stroompunten. Rustiek en zeer schoon sanitair. Er staat een koelbox met wat biertjes en een Senseo apparaat. Geen vastgestelde prijzen maar vrije gift. Echt de sfeer, het vertrouwen en de gastvrijheid van het platteland. Hier willen we graag nog eens terug komen.
Zeer mooie camping met top sanitair en heel erg schoon. Hartelijke ontvangst en goede service door zeer vriendelijke eigenaren. De camping heeft verschillende terrassen met mooi uitzicht op de wijnbergen. Bij de receptie is o.a lekkere pizza en plaatselijke wijnen en bier verkrijgbaar. Ook de broodjesservice is prima in orde. Voor deze supermooie omgeving is deze camping een dikke aanrader!
Sitecode: 19888
Wat een fijne rustige oase aan het water in randstedelijk gebied. Kleine camping met chille sfeer. Prima en schoon sanitair. Mooie plekken aan het water maar ook de andere plekken zijn top. Strand en stad op fietsafstand. Een echte aanrader.